Nuorisotakuu ja etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö on Maskun, Mynämäen ja Nousiaisten 15-29 -vuotiaita nuoria varten, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella ja tarvitsevat tukea sekä ohjausta erilaisissa elämäntilanteissa. Etsivään voi ottaa yhteyttä esimerkiksi nuori itse, vanhemmat, kaverit, oppilaitosten työntekijät tai sosiaalityöntekijät.

Etsivää nuorisotyöntekijää voi tavata nuorisotiloilla tai muussa sovitussa paikassa. Palvelu on maksutonta ja luottamuksellista. Etsivän palvelut perustuvat nuoren omaan vapaaehtoisuuteen.

Ohjaaja tarjoaa yksilöllistä tukea, kun..

Etsivä nuorisotyöntekijä

Susanne Pohjola

p.044 435 6919

etsiva@nousiainen.fi

 

Facebookissa

(Nuorisolaki)

 

Nuorten työpaja 

Nuorten työpaja on Sinulle alle 29-vuotias, joka olet vailla opiskelu- ja työpaikkaa! Toiminta-alue on Masku, Mynämäki ja Nousiainen. 

Nuorten työpajatoiminta antaa mahdollisuuden työelämän ja arjen harjoitteluun, neuvontaa oman tulevaisuutesi suunnitteluun, ohjausta työkyvyn kohentamiseen, ohjausta opiskeluun ja työnhakuun liittyvissä asioissa sekä parempia mahdollisuuksia saada töitä. 

Työpajalle haetaan sosisiaalitoimen (kuntouttava työtoiminta) tai TE-toimiston (työkokeilu) kautta ja aina henkilökohtaisin sopimuksin. 

 

Lisätietoja toiminnasta: 

Työpajatoiminnan ohjaaja 

Vilhelmiina Eriksson-Tolkki

p. 044 435 6952

tyopaja@mynamaki.fi