Liikunta-ja nuorisotoimen tehtävänä on huolehtia kunnan liikunta-, nuoriso- ja aamu- ja iltapäivätoiminnasta. Liikunta- ja nuorisotoimi tarjoaa kuntalaisille laadukasta vapaa-ajantoimintaa, luo edellytyksiä harrastamiselle ja aktiiviselle vapaa-ajalle. Asiakkaisiin kuuluvat kaikki kuntalaiset kaikista ikäryhmistä.

 

 

 

 

 AJANKOHTAISIA UUTISIA  

  1. KUNTOSALEILLA ja uimahalleissa on käytössä latauskortti. Tutustu ohjeisiin täällä. Kuntosalikortteja saa ostaa uimahallilta uimahallin aukiolopäivinä ma, ti, ke ja pe. 
  2. NUORISOKORTTI on pakollinen Mietoisten ja Mynämäen nuorisotiloissa. Työntekijöiltä saat korttihakemuslomakkeen sekä tietoa eduista, joita nuokkarikortilla saa. Korttihakemuksen saa tulostettua alueelliselta nuorisotiedotussivustolta. Linkki tässä.

 

Kuhankuonon retkeilyreitistö

 

 

Nuorisotakuu ja etsivä nuorisotyö

 

Saattajakortti

Turun seudun 11 kuntaa Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku ottivat yhteisen Saattajakortin käyttöönsä 1.4.2013 alkaen.

Saattajakortin tavoite on helpottaa vammaisen tai pitkäaikassairaan liikunnan ja kulttuurin harrastamista. Uudella seudullisella Saattajakortilla yhtenäistetään eri toimipaikkojen käytäntöjä.

Kortti oikeuttaa yhden saattajan maksuttomaan sisäänpääsyyn kuntien määrittelemille liikuntapaikoille ja kulttuuripalveluihin. Uimahalleissa, kunto- ja liikuntasaleissa sekä kulttuurikohteissa toiminnan tulee olla kaupungin/kunnan järjestämää. Kortti ei siis oikeuta sisäänpääsyyn muiden tahojen kaupungin tai kunnan tiloissa järjestämiin tilaisuuksiin. 

Turun seudun kunnissa asuvalla henkilöllä, jolla on avustajan tarve, on mahdollisuus hakea Saattajakorttia kuntansa liikuntapalveluilta. Mynämäen kunnassa hakemus tulostetaan www-sivuilta ja palautetaan osoitteeseen: Liikunta- ja nuorisopalveluvastaava, Mynämäen kunta, Keskuskatu 21, 23100 Mynämäki. Lisätietoja saa numerosta 050 300 2508 / Anna Salminen. 

Kortin myöntää kunnan liikuntapalvelut hakemuksen perustella. Korttia anottaessa tulee esittää kuntoutus/palvelusuunnitelma tai lääkärin tai fysioterapeutin lausunto. Näkövammaiset saavat kortin myös esittämällä Varsinais-Suomen Näkövammaiset ry:n näkövammakortin.

Kortti on avustettavan henkilökohtainen ja se tulee esittää kassalla. Saattajana voi toimia kulloinkin eri henkilö. Kortti on voimassa määräajan, enintään (3) vuotta kerrallaan.

 Mynämäen kunnan liikuntapalveluissa kortti käy:

Yksityisissä liikuntapalveluissa kortti käy:

 Lisäksi korttia voi käyttää myös muiden 10 kunnan määrittelemissä palveluissa. Näistä saa tietoa osoitteessa 

 www.liiku.fi/saattajakortti

Lisätietoa Saattajakortista saat seuraavista linkeistä: 

Saattajakorttitiedote

Saattajakorttihakemus

Rekisteriseloste