Mynämäen kunta

Liikunta- ja nuorisotoimi

Mynämäen kunnan liikunta-ja nuorisopalveluista vastaa liikunta- ja nuorisotoimi. Liikunta-ja nuorisotoimen tehtävänä on huolehtia kunnan liikunta-, nuoriso- ja aamu- ja iltapäivätoiminnasta. Liikunta- ja nuorisotoimi tarjoaa kuntalaisille laadukasta vapaa-ajantoimintaa, luo edellytyksiä harrastamiselle ja aktiiviselle vapaa-ajalle. Asiakaskuntaan kuuluvat kaikki kuntalaiset kaikista ikäryhmistä.

 

 

 

 

 AJANKOHTAISIA UUTISIA  

 

 

 1. Haastepyöräily vapusta juhannukseen on käynnissä. Kirjaa tuloksesi täällä. 
 2. Uimahalli on suljettuna 23.6.-25.6.
 3. Uimahallin kesätauko 3.7.-13.8. Kuntosalikortit tulee ladata ennen tätä. 
 4. Liikunta-ja nuorisotoimisto suljettuna 26.6.-30.7. 
 5. Etsivä nuorisotyö lomailee 3.7-30.7.
 6. KUNTOSALEILLA ja uimahalleissa on käytössä latauskortti. Tutustu ohjeisiin täällä. Kuntosalikortteja saa ostaa uimahallilta uimahallin aukiolopäivinä ma, ti, ke ja pe. 
 7. NUORISOKORTTI on pakollinen Mietoisten ja Mynämäen nuorisotiloissa. Työntekijöiltä saat korttihakemuslomakkeen sekä tietoa eduista, joita nuokkarikortilla saa. Korttihakemuksen saa tulostettua alueelliselta nuorisotiedotussivustolta. Linkki tässä.

 

Liikunta- ja nuorisotoimen avustusten haku on ajankohtaista

 
 
 • Liikuntatoimen avustusperusteet löydät tästä
 • Nuorisotoimen avustusperusteet löydät tästä

 

Kuhankuonon retkeilyreitistö

 

 • Kuhankuonon retkeilyreitistön opaskartta 1: 55 000 on ajantasainen maasto- ja reitistökartta. Kartan tuotto käytetään reitistön huoltoon ja kunnostukseen. Kartan hinta on 15 € ja karttoja on myynnissä käteisellä rahalla kunnanvirastossa, uimahallissa ja kirjastossa.
 

Nuorisotakuu ja etsivä nuorisotyö

 • Etsivä nuorisotyöntekijä on Maskun-Mynämäen- ja Nousiaisten 15-29-vuotiaita nuoria varten, jotka tarvitsevat tukea ja ohjausta erilaisissa elämäntilanteissa. Lisää tietoa täällä
 • Lisätietoa www.nuorisotakuu.fi
 

Saattajakortti

 

Turun seudun 11 kuntaa Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku ottivat yhteisen Saattajakortin käyttöönsä 1.4.2013 alkaen.

Saattajakortin tavoite on helpottaa vammaisen tai pitkäaikassairaan liikunnan ja kulttuurin harrastamista. Uudella seudullisella Saattajakortilla yhtenäistetään eri toimipaikkojen käytäntöjä.

Kortti oikeuttaa yhden saattajan maksuttomaan sisäänpääsyyn kuntien määrittelemille liikuntapaikoille ja kulttuuripalveluihin. Uimahalleissa, kunto- ja liikuntasaleissa sekä kulttuurikohteissa toiminnan tulee olla kaupungin / kunnan järjestämää. Kortti ei siis oikeuta sisäänpääsyyn muiden tahojen kaupungin tai kunnan tiloissa järjestämiin tilaisuuksiin. 

Turun seudun kunnissa asuvalla henkilöllä, jolla on avustajan tarve, on mahdollisuus hakea Saattajakorttia kuntansa liikuntapalveluilta. Mynämäen kunnassa hakemus tulostetaan www-sivuilta ja palautetaan osoitteeseen: Anna Salminen, Mynämäen kunta, Keskuskatu 21, 23100 Mynämäki. Lisätietoja saa numerosta 050 300 2508 / Anna Salminen. 

Kortin myöntää kunnan liikuntapalvelut hakemuksen perustella. Korttia anottaessa tulee esittää kuntoutus/palvelusuunnitelma tai lääkärin tai fysioterapeutin lausunto. Näkövammaiset saavat kortin myös esittämällä Varsinais-Suomen Näkövammaiset ry:n näkövammakortin.

Kortti on avustettavan henkilökohtainen ja se tulee esittää kassalla. Saattajana voi toimia kulloinkin eri henkilö. Kortti on voimassa määräajan, enintään (3) vuotta kerrallaan.

 

Mynämäen kunnan liikuntapalveluissa kortti käy:

 • uimahallissa
 • Tavastilan kuntosalissa
 • Urheilukeskuksen kuntosalissa
 • ikääntyneiden liikuntaryhmässä
 • erityisryhmien liikuntaryhmissä
 • liikunta- ja nuorisotoimen leireillä ja retkillä 

Yksityisissä liikuntapalveluissa kortti käy:

 • Mynämäen liikuntahallissa
 • Hani-hallissa
 • Yrittäjillä on oikeus rajata tapahtumia ja toimintoja, joihin saattajakortti ei käy.

 

Lisäksi korttia voi käyttää myös muiden 10 kunnan määrittelemissä palveluissa. Näistä saa tietoa osoitteessa 

 www.liiku.fi/saattajakortti

Lisätietoa Saattajakortista saat seuraavista linkeistä: 

Saattajakorttitiedote

Saattajakorttihakemus

Rekisteriseloste