Mynämäen kunta

Päivähoitoon hakeminen

Päivähoitoon hakeminen ja esiopetukseen ilmoittautuminen

Päivähoitopaikkoja voi hakea jatkuvasti, ympäri vuoden. Jos on kyse äkillisestä työllistymisestä tai opiskelemaan menosta, hakemus on jätettävä kaksi viikkoa ennen toivottua hoidon alkamista. Muussa tapauksessa päivähoitohakemus on jätettävä neljä kuukautta ennen hoidon alkua.
Tarkempia tietoja saa päivähoitotoimistosta.

Sähköinen asiointi: Päivähoitohakemus
  Ilmoittautuminen esiopetukseen

Lapselle voi sähköisesti hakea päivähoitopaikkaa, siirtoa toiseen päivähoitopaikkaan tai ilmoittautua esiopetukseen. Sähköisesti voi myös tehdä arvion päivähoitomaksusta sekä hyväksyä korkeimman hoitomaksun. 

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta sähköiseen asiointiin, voit käyttää hakulomaketta, jonka saa kunnan nettisivuilta tai päivähoitotoimistosta. Hakulomakkeet toimitetaan päivähoitotoimistoon.

Palveluun kirjaudutaan lapsen vanhemman verkkopankkitunnuksilla. Perheen jokaisesta päivähoitoa tarvitsevasta lapsesta täytetään oma hakemus.

Alla olevista linkeistä pääset hakemuksen ohjeisiin:
(Pidä ohje avoinna tai tulosta se ennen kirjautumista)
Ohjeita sähköisen päivähoitohakemuksen täyttämiseen
Ohjeita sähköisen esiopetushakemuksen täyttämiseen

Sijoituspäätös
Saat sijoituksesta kirjallisen päätöksen. Jos et ota hoitopaikkaa vastaan tai hoidon aloitus siirtyy, ilmoita siitä päivähoitotoimistoon. Muussa tapauksessa päivähoitolaskutus käynnistyy päätöksessä ilmoitetusta aloituspäivästä.