Siirry sisältöön

2 päivää sitten

Mynämäen kunta

Nuorten kesätyöpaikkahaku päättyi juuri äsken. Kiitos kaikille hakijoille!

Hakemuksia tuli peräti 87! Ensi viikolla hakemukset lähtevät hakutoiveiden mukaisesti toimipaikkoihin ja työnantajat käyvät ne läpi. Valinnat tehdään joko hakemusten tai sekä hakemusten että haastattelujen perusteella. Kaikki hakijat saavat tiedon valinnasta tai valitsematta jättämisestä maaliskuun lopulla /huhtikuun alussa. Kesätöihin palkataan kaikkiaan 20 nuorta.
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Ilmoititte että arvotte. Hakemus olisi tehty monipuolisemmin jos haku hakemuksen perusteella olisi ilmoitettu. Törkeää!

NUORTEN KESÄTYÖPAIKAT 2018 Mynämäen kunta järjestää kesätöitä 20 mynämäkeläiselle nuorelle, jotka kesällä 2018 ovat 15-18-vuotiaita (työskentelyjakson alkuun mennessä ovat täyttäneet 15 v, eivät ennen työskentelyjakson loppua täytä 19 v). Työskentelyjaksot ovat 4. - 29.6. ja 2. - 27.7. Palkka on 650 €/4 viikkoa ja työaika on kuusi tuntia päivässä. Kesätyöpaikkoihin haetaan lomakkeella, johon merkitään toivottu työskentelykohde, sekä kirjoitetaan avoin hakemus. Työpaikat täytetään avoimen hakumenettelyn kautta. Nuoret, jotka olivat vuonna 2017 arvotuissa kesätyöpaikoissa, eivät voi hakea tänä vuonna paikkaa. Kesätöissä noudatetaan viikon koeaikaa. Hakulomakkeita ja hakuohjeet on saatavana kunnanvirastolta tai lomakkeen voi tulostaa kunnan kotisivuilta www.mynamaki.fi/verkkoasiointi helmikuun 2018 alusta alkaen. Hakemus tulee toimittaa kunnanvirastoon perjantaihin 16.3.2018 klo 14.00 mennessä osoitteella: Mynämäen kunta/sivistystoimi, Keskuskatu 21, 23100 Mynämäki. Lisätietoja: Liikunta- ja nuorisopalveluvastaava Anna Salminen p. 050 300 2508.

Eikö niitä enää arvota?

Ohessa ilmoitus kesätyöpaikoista

4 päivää sitten

Mynämäen kunta

Hei nuori!

Muistathan, että haku Mynämäen kunnan KESÄTYÖPAIKKOIHIN päättyy ensi perjantaina klo 14.00.

Hakijan tulee olla 15 vuotta täyttänyt ennen työskentelykuukauden alkua, eikä hän saa olla 19 vuotta täyttänyt ennen työskentelykuukauden loppua. Hakulomakkeen (jonka voi tulostaa kunnan verkkosivuilta tai hakea kunnanvirastolta) liitteeksi kirjoitetaan vapaamuotoinen hakemus.

Tänä vuonna paikkoja ei arvota, vaan valinta tapahtuu avoimen hakemuksen ja mahdollisten haastattelujen perusteella.

Kaikille hakijoille postitetaan tieto päätöksestä kotiin.
... See MoreSee Less

5 päivää sitten

Mynämäen kunta

Vesijohtovuotoa epäillään Tarvaisten/Kukolan alueella.

Korjaus edelliseen: Kyseessä ei ole keittokehotus ja verkostossa ei ole havaittu bakteereja. Alueella ei ole viemäriverkostoa.

Vuotomäärä on pieni eikä ole laskenut vesijohtoverkoston painetta kyseisellä alueella. Tyhjillään olevien kiinteistöjen omistajia pyydetään varmistamaan että vesimittarit ja -johdot ovat ehjät. Vuotokohtaa selvitetään vesihuollon toimesta ja alueen asukkaita pyydetään ilmoittamaan mahdollisista havainnoista vesihuollon päivystysnumeroon 044 534 1220.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Nyt ois kiva tietää miten mynämäki jakautuu vesiverkoston suhteen.. esim Mietoinen kk? Tarviiko keittää

Aseman seudulla paineet ovat ainakin olleet pian viikon verran kadoksissa.

On huomattu.

Takaisin sivun alkuun