Siirry sisältöön

Haetaan Mynämäen YritysVoima Oy:lle toimitusjohtajaa

Julkaistu

Uuden toimintamallin käyttöönoton vuoksi etsimme

Mynämäen YritysVoima Oy:lle toimitusjohtajaa

Mynämäen kunta on lähes 8000 asukkaan kunta Varsinais-Suomessa joka sijaitsee positiivisen rakennemuutoksen alueella Turun ja Uudenkaupungin puolessavälissä. Kuntastrategia mukaisesti tavoittelemme vahvaa kasvua, uusia yrityksiä, työpaikkoja ja asukkaita vireään, luonnonkauniiseen kuntaamme.

Mynämäen YritysVoima Oy on Mynämäen kunnan 100% omistama yhtiö. Yhtiö on rakennuttanut Mynämäelle yritystiloja, joista osaa se hallinnoin ja vuokraa edelleen. Yhtiön toimintaa tullaan laajentamaan elinvoimatehtävillä.

Tehtävä

Toimitusjohtajan tehtävään kuuluu Mynämäen kunnan elinkeinoelämän edistäminen ja tuotantorakenteen monipuolistaminen. Lisäksi tehtävään kuuluu liiketilojen sekä yritysalueiden kehittäminen ja ylläpito yrittäjien käyttöön. Kehittämistyössä hyödynnetään hankerahoituksia.

Toimitusjohtaja toimii myös Mynämäen kunnan yritysasiamiehenä, joka hoitaa kuntamarkkinointia ja kuntastrategiassa sekä elinvoimaohjelmassa määriteltyjä tehtäviä. Kokemus hankekehitysprojekteista sekä niiden rahoituksesta katsotaan eduksi tehtävän hoitamisessa.

Kelpoisuusehtona on korkeakoulututkinto tai vahva näyttö tehtävän vaatimasta osaamisesta. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä verkostoja, yhteistyötaitoja ja monipuolista viestinnällistä osaamista.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Haku

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 30.3.2020 kello 12.00 mennessä. Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen vesa-matti.eura@mynamaki.fi.

Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan voimassaoloaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja, Aappo Kontu, puh. 044 425 2210, toimitusjohtaja Vesa-Matti Eura, puh. 050 585 6772 sekä kunnanjohtaja Seija Österberg, puh. 044 783 7300.

 

Takaisin sivun alkuun