Siirry sisältöön

Kurjenrahkan kansallispuiston ideointi- ja keskustelutilaisuus 26.3.2018 kello 17.30-19.30

Julkaistu

Savojärven Rantapihalla järjestetään toinen Kurjenrahkan kansallispuiston ensi kesän Föli-joukkoliikennekokeiluun liittyvä ideointi- ja keskustelutilaisuus. Ensimmäinen tilaisuus painottui luontomatkailuyrittäjien näkökulmaan, mutta tässä toisessa tilaisuudessa pyritään saamaan yhteistyöhön mukaan myös yhdistys-, seura- ja muut yhteisötoimijat.

Tavoitteena on ideoida käytännön tasolle saakka sellaisia tapahtumia ja palveluita, joita voitaisiin tarjota Turku-Kurjenrahka-Turku -kokeilun aikana 4.6.-12.8. alueelle saapuville retkeilijöille ja matkailijoille. Joukkoliikennekokeilun ajaksi kerätään tapahtumakalenteri, jonka sisältöä välitetään mm. Fölin kanavissa.

Tapahtumakalenterissa on jo jonkin verran sisältöä, mutta nyt kaivataan mukaan myös yhteisötoimijoita, jotka voisivat olla mukana toteuttamassa tapahtumia.

Oheisesta linkistä pääsette ilmoittautumaan tähän tilaisuuteen. Linkkiä saa ja on toivottavaa jakaa eteenpäin – erityisesti yhteisöille.

https://www.lyyti.fi/reg/Kurjenrahkan_kansallispuiston_ensi_kesan_Folijoukkoliikennekokeiluun_liittyva_ideointi_ja_keskustelutilaisuus_8581

Takaisin sivun alkuun