Siirry sisältöön

Leader Ravakan opintomatka Etelä-Pohjanmaalle ja rahoitusta haitallisten vieraslajien torjuntaan

Julkaistu

Opintomatkalta ideoita omalle kylälle

Kaipaatko uusia ideoita kyläyhdistyksen toimintaan? Onko kyläyhdistyksellä jo oma kylätalo vai haaveissa hankkia sellainen? Mietitkö, millaisilla kulttuurielämyksillä kyläsi olisi vielä houkuttelevampi vierailukohde?

Lähde mukaan Leader Ravakan järjestämälle Kylämatkalle 14. – 16.5.2024 määränpäänä Etelä-Pohjanmaa. Matkan tavoitteena on tutustua kyliin, joissa on aktiivista toimintaa sekä aktiivista kylien ja kylätalojen kehittämistä. Lisäksi vierailujemme aiheena ovat uudenlaiset kulttuurikohteet kylissä. Laitathan siis päivämäärät kalenteriin ja tietoa eteenpäin yhdistyksessäsi.

Yövymme 1-2 hh huoneissa Seinäjoella hotelli Sorsanpesässä sisältäen aamiaisen. Matka ja yöpymiset ovat osallistujille maksuttomia. Muut ruokailut ovat omakustanteisia. Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautumisaikaa matkalle on 26.4. saakka. Lisäkysymykset ja ilmoittautumiset elina.ravantti@ravakka.fi tai tiina.hero@ravakka.fi

Rahoitusta haitallisten vieraslajien torjuntaan – avustushaku on auki 19.5.2024 asti

Ovatko haitalliset vieraslajit vallanneet kiinteistösi? Tarvitaanko lähiympäristössäsi vieraslajien torjuntaa? Onko sinulla mielessä vieraslajihanke, mutta kumppanit ja rahoitus uupuvat? Vieraslajien torjuntaan ja erityisesti talkoisiin suunnattu avustushaku on auki 15.4. – 19.5.2024.

Avustusta haetaan 19.5.2024 mennessä Kainuun Kainuun ELY-keskuksesta, jolla on valtakunnallinen ELY-keskusten vieraslajitehtävien koordinaatiovastuu. Leader Ravakan asiantuntijat auttavat hakemuksen laadinnassa ja lähettämisessä. Olethan rohkeasti yhteydessä asiantuntijoihimme.

Lisätietoja ELY-keskuksen verkkosivuilta tästä linkistä

Ravakan asiantuntijoiden yhteystiedot tästä linkistä

Takaisin sivun alkuun