Siirry sisältöön

Mynämäen alueen yrityksiä

Julkaistu

Alla listattuna yritysesittelyjä, jotka saimme yrittäjiltä facebook-kampanjassamme. Napatkaa yhteystiedot ylös ja suosikaa paikallisia palveluita.

 

HaNi-halli

toimiala: Liikuntatilat ja –palvelut. Lisäksi Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin noutopiste

yhteystiedot: p.044-2222 400, info@hani-halli.fi

Koronavirus vaikuttaa Postin pisteen aukioloaikoihin!

Ma 09.00-19.00

Ti-To 13.00-19.00

Pe 13.00-18.00

Viikonloppuisin suljettu

HaNi –Halli on urheilun, liikunnan ja yhdessäolon keidas. Halli tunnetaan parhaiten täysimittaisesta salibandykentästä, joka on tarjonnut jännittäviä pelihetkiä täpötäysille katsomoille ja usean vuoden ajan. HaNi –Hallin järjestämää toimintaa on syyskuusta 2018 eteenpäin myös Sporttihallissa (Urheilutie 9, Mynämäki)

Koronavirusepidemia vaikuttaa ryhmäliikuntatarjontaan. 4.5. alkaen pienryhmille järjestetään pienryhmille (9 jumppaajaa) ryhmäliikuntatunteja maanantaisin vaihtuvalla teemalla klo 17.30-18.25, sekä torstaisin spinning klo 17.30-18.15.

Kuntosali, sekä Sporttihalli on asiakkaille auki normaalisti. Kulkukortilla pääsee kuntosalille (HaNi –Halli, sekä Sporttihalli) arkisin klo 05.00-22.00, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 08.00-20.00. Kertakäynnin kuntosalille voi ostaa HaNi –Hallin kahviosta sen aukioloaikoina.

Personal Trainer-palvelut pyörivät normaalisti epidemiasta huolimatta ja lisätietoa niistä on mahdollista kysyä kahviosta sen aukioloaikoina, tai sähköpostilla: info@hani-halli.fi.

Sporttihallilla on mahdollista pelata sulkapalloa, tai tennistä. Salibandykentän voi halutessaan vuokrata omalle porukalle, mikäli ryhmäkoko pysyy pienryhmänä, eli max. 10 henkilöä.

HaNi –Hallista (Keskuskatu 35) saat myös kaikki postipalvelut. Hallista voit noutaa sinulle saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Voit myös lähettää postia, ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita.

 

Taksi Kimmon Kyyti

toimiala: taksipalvelut

yhteystiedot: p.044-767 3071, https://www.facebook.com/taksikimmonkyyti/

Taksimatkat arkeen ja juhlaan! Taksi Kimmon Kyyti tarjoaa asiakkailleen turvalliset taksimatkat, esteettömät kuljetukset, Kela-korvattavat kyydit, erilaisiin tilanteisiin tilaus- ja sopimusajot. Lisäksi saattajapalvelu on mahdollinen. Laadukkaasti ja ammattitaidolla vuorokauden ympäri!

 

Kukkahuone Augusta

toimiala: kukkakauppa

yhteystiedot: Kirkkokatu 2, Mynämäki, p.02 4308080 (myös tekstiviestit), sähköposti niina@kukkahuoneaugusta.fi, kotisivut www.kukkahuoneaugusta.fi, verkkokauppa www.kukkahuoneaugusta.ekukka.fi,

some Facebookissa Kukkahuone Augusta-Kukkia sydämellä, Instagramissa @kukka_augusta

Aukioloajat:

Ma-pe 9-17

La 9-14

Su suljettu

Pyhäpäivien ja sesonkien poikkeuksellisista aukioloajoista ilmoitetaan Facebookissa ja kotisivuilla.

Kukkahuone Augusta tarjoaa ammattitaitoiset kukkasidontapalvelut kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Tuotevalikoimaan kuuluvat leikko- ja ruukkukukat, kausikukat, sisustustavarat, kortit ja adressit.

Kukkahuone Augustasta saatte floristin suunnittelemat ja toteuttamat kukkasidontakokonaisuudet hautajaisiin, häihin, ristiäisiin, ym. tilaisuuksiin, kukkien kotiinkuljetukset, tekstauspalvelun (adressit), vihersisustus- ja viherhuoltopalvelut, kausikukkien istutuspalvelun (yritykset, koti, hautausmaa), Interflora- ja eKukka-kukkavälityspalvelut, sekä Kimppu kotiovelle –kestotilauspalvelun.

Poikkeustilan aikana palveluissa korostuvat etenkin verkkokauppa ja kotiinkuljetus. Yrityksellä on käytössään myös kannettava maksupääte, jolla ostokset on mahdollista kotiinkuljetuksen yhteydessä maksaa pankkikortilla.

 

Laura Toivola – Koulutettu hieroja

toimiala: Klassinen hieronta, raskausajan hieronta ja MyFascia-käsittely

yhteystiedot: Virastotie 1, Mynämäki 2.krs, www.lauratoivola.com, p.045-180 4128

Aukioloajat:

Ma 9-12, 17-20.30

Ti 9-12, 17-20.30

Ke 8-16

To 8-16

Pe 9-15

La sopimuksen mukaan

Toiminta on koronan ja muuton vuoksi tauolla, mutta pyörähtää taas 1.6.2020 alkaen uudelleen käyntiin.

 

Mynäliikenne

toimiala: Yrityksen pääasiallinen toimiala on linja-autoliikenne. Lisäksi alkolukkojen asennuksia moottoriajoneuvoihin, sekä pienimuotoista ajoneuvojen korjaustoimintaa.

yhteystiedot: Keskuskatu 56, Mynämäki, www.mynaliikenne.fi, lehtonen@mynaliikenne.fi, Ira Lehtonen p.040 5201012, Karri Lehtonen p.0400 431740, Tuure Lehtonen p.040 5416308

Mynäliikenteeltä onnistuvat monipuolisella ja luotettavalla kalustolla, ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella tilausajot ja päivämatkat minne vain, milloin vain. Lisäksi yritys on valtuutettu V3 alkolukkojen asennusliike. Asennukset ja kalibroinnit onnistuvat niin henkilöautoihin, traktoreihin, kuorma-autoihin, kuin linja-autoihinkin. Yritys harjoittaa myös pienimuotoista ajoneuvojen korjaustoimintaa.

Koronan vaikutus yrityksen toimintaan:

Korona-epidemian myötä Mynäliikenne on yhteistyössä Mynämäen K-Marketin kanssa aloittanut kauppaostosten kotiinkuljetuspalvelun.

 

Mynämäen Autokoulu Autoteo Ky

yhteystiedot: Keskuskatu 13, Mynämäki, autoteoky@gmail.com,

p.050-444 2434 ja 044-020 0655

Turvallisesti liikenteeseen! Autokoulu Autoteo Ky on toiminut Mynämäellä jo vuodesta 1995 lähtien. Autoteo palvelee kaikissa ajokortteihin liittyvissä asioissa. Korona-aikaan yhteydenotot vain puhelimitse, tai sähköpostitse.

Korona on muuttanut yrityksen toimintaa siten, että teoriatunnit järjestetään etäteorioina. Myös livetunteja pidetään niitä toivottaessa. Kaluston hallintalaitteet desinfioidaan jokaisen kuljettajan jälkeen, kuten myös luokkatilat oppituntien jälkeen.

 

Määtän taksit

toimiala: Taksiliikennöinti

yhteystiedot: p.045 1664 505, taksi.kmaatta@jippii.fi

Kela- ja sote-kuljetukset

Pyörätuoli- ja paarikuljetukset

Tilaus- ja sopimusajot

Tavarakuljetukset

 

Neste Mynämäki

toimiala: huoltoasema

yhteystiedot: Keskuskatu 29, Mynämäki, p.02-4307254

Aukioloajat:

Ma-pe 6-18

La 9-16

Su suljettu

Neste Mynämäki on Mynämäen keskustassa toimiva täyden palvelun Neste huoltoasema.

Mynämäkeläinen kauppias Ari Heikkilä on toiminut yrittäjänä kyseisellä asemalla jo yli 35 vuoden ajan. Huoltoaseman kahviosta saat itse paistetut, runsaat sämpylät, makeat kahvileivät, salaatit ja tuoretta Pauligin Presidenttiä suoraan kuumakuppiin. Samalla pystyt pistämään kaikki Veikkauksen pelit vetämään.

Huoltoasemalla on Autoasi-huoltokorjaamo, jossa huollot tehdään TAKUULLA. Myös tuulilasien vaihdot, sekä paikkaukset onnistuvat. Nesteeltä voit lisäksi ostaa ja vaihdattaa autoosi renkaat. Autopesupalvelu ja kaasumyynti toimivat aseman aukioloaikojen mukaisesti. Aseman puhelinnumerosta saat tilattua myös lämmitysöljyä.

 

Raikon Tila

toimiala: kotieläintila

yhteystiedot: raikontila@gmail.com, p.040-579 3751, facebookista nimellä Raikon Tila

Raikon Tila on pieni kotieläintila, joka tarjoaa mm. ratsastusta ja kärryajelua shetlanninponilla, sekä ponikerhotoimintaa ympäri vuoden. Yritys järjestää myös kaverisynttäreitä joko tilalla, tai asiakkaan kotona, sekä talutusratsastusta ja poniajelua tapahtumissa. Tilalla pääset tutustumaan hevosten lisäksi myös kanoihin, kaneihin, kissoihin ja koiriin.

 

Rauta-Apaja Oy

toimiala: rautakauppa

yhteystiedot: Keskuskatu 10, Mynämäki, p.02-4307311, apaja@rauta-apaja.com

Aukioloajat:

Ma-pe klo 7-17

La klo 9-14

Rauta-Apaja Oy on paikallinen ja palveleva rautakauppa keskellä kylää! Liikkeestä saat kaiken tarvittavan rakentamiseen, remontointiin ja puutarhatöihin. Rauta-Apajasta saat ostoksesi myös kotiinkuljetuksella.

 

Sisustus Mandarina

toimiala: sisustusliike

yhteystiedot: Keskuskatu 30, Mynämäki, p.045-676 8770, www.sisustusmandarina.fi

Aukioloajat:

Ti-pe klo 10-17

La klo 10-13

Avoinna sopimuksesta myös muina aikoina.

Sisustus Mandarina on persoonallinen sisustusliike, josta löydät mieluisat sisustustuotteet niin itselle kuin lahjaksi. Sisustus Mandarinan palveluihin kuuluu myös sisustussuunnittelu, jonka avulla saat sisustusapua niin pieniin kuin isompiinkin sisustuspulmiin. Lisäksi ompelupalvelu toteuttaa vaativammatkin ompelutyöt ammattitaidolla. Sisustus Mandarinassa tehdään töitä suurella sydämellä, juuri sinua varten!

 

Sonnitalli

toimiala: tilavuokraus, pitopalvelu

yhteystiedot: Yläneentie 54, Mynämäki, sonnitalli@gmail.com, www.sonnitalli.com

Sonnitalli on juhlatila Mynämäen Raimelassa lähellä keskustaa. Juhlatila on rakennettu entisen kappalaispappilan kivinavettaan. Jyhkeät graniittiseinät ja maalaismiljöö luovat loistavat puitteet häille, syntymäpäiville ja muille juhlille. Sonnitallissa on oma pitopalvelu. Päätilaan mahtuu 90 asiakasta ja pikkutallin puolelle 25. Tilat on mahdollista vuokrata myös erikseen. Erillisenä tilana on vuokrattavissa myös Laajoen rannalla sijaitseva kammi. Kammi on viikinkiajan henkeen rakennettu hirsiasumus. Juhlatila on avoinna toukokuusta syyskuun loppuun. Kammi on vuokrattavissa myös talviaikaan.

 

Tmi Matti Jokinen

toimiala: kaivinkone- ja traktorityöt

yhteystiedot: p.044-239 6462, facebookissa Konetyö M.Jokinen

Tmi Matti Jokinen tekee kaikki kaivinkone- sekä traktorityöt 17 vuoden kokemuksella, mm. pihatöistä ojituksiin, sekä peltotöistä maa-ainessiirtoihin.

 

Veraisten Leipomo Oy

toimiala: Leipomo, lounaskahvila

yhteystiedot: Julia Pulkkinen, myyntineuvottelija, julia.pulkkinen@leipomoverainen.fi, +358 40 716 7507

Tuomaksen Tuvan aukioloajat:

Koronan aikaiset aukioloajat toistaiseksi:

Ma-pe klo 5.30-16.00

La klo 8.00 – 16.00

Normaalisti

Ma-pe klo 5.30-18.00

La klo 8.00 – 16.00

Veraisten Leipomo Oy on täyden palvelun leipomo. Kaikki tuotteet valmistetaan Mynämäellä. Yritys työllistää noin 50 paikallista leipomoalan ammattilaista ympäri vuoden.

Leipomon lisäksi yrityksellä on oma konditoria, joka valmistaa tilauksesta kakut, voileipäkakut, tortut ja leivokset. Veraisten Leipomolta saatte kaikki tarjottavat arkeen, juhlaan ja kokouksiin. leipomosta löydätte kausituotteet; vappuun munkit, äitienpäivään kakut ja leivokset, juhannukseen kesäiset herkut.

Koronan vaikutus yrityksen toimintaan:

Koronan vuoksi useita tuotteita pakataan turvallisuuden lisäämiseksi yksittäin. Tuomaksen Tupa on avoinna ja kaikki tuotteet ovat saatavvilla take away:na. Käytössä on myös kotiinkuljetuspalvelu lähialueille. Annoslounaita voidaan tilata myös yrityksiin. Tuomaksen Tuvan pihalla on käytössä noutoparkit erityisesti riskiryhmäläisten asioinnin helpottamiseksi.

Asiakkaiden tiedon saannin helpottamiseksi yrityksen verkkosivut ovat uudistumassa lähiviikkoina. Myös viestintää sosiaalisessa mediassa on tehostettu. Lähitulevaisuudessa ostoksia voi tehdä myös uudessa verkkokaupassa.

 

Yrttihoitola ja Tarinayrttitarha

toimiala: Rentoutushoidot, yrttiterapia, kuumakivihieronta, RecoveryPump –lymfahieronta

Myytävät tuotteet: Kotimaiset Frantsilan yrttituotteet ja luonnonkosmetiikka, lahjakortit

yhteystiedot: Yrttiterapeutti Liisa-Maija Verainen, p.044-264 0605, liisamaija.verainen@gmail.com,

osoite: Tursunperäntie 12, Mynämäki

Avoinna sopimuksen mukaan!

Korona-aikana siirrytty hoitotyöstä kasveista ja yrteistä tiedottamiseen Yrttihoitolan ja Tarinayrttitarhan facebook-sivulla.

Takaisin sivun alkuun