Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Haastepyöräily – kampanja

1.5. - 31.8.
Mynämäen kunta liikunta- ja nuorisotoimi

Liikuntoimi on mukana perinteisessä Haastepyöräily – kampanjassa, johon mukaan on ilmoittautunut 33 kuntaa. Mynämäen kunta kisaa keskikokoisten kuntien kategoriassa.

Aiemmista vuosista poiketen kampanjamme kesto on 1.5 – 31.8.2021. Pyöräilykilometrit merkitään mobiilisovellukseen: https://www.liiku.fi/aikuisille/haastepyoraily/mobiilikirjaus/

Laatikkokirjausta ei kunnassamme ole, mutta pääkirjastosta on saatavilla pyöräilykortteja, joihin kilometrit voi merkitä. Voit tulostaa pyöräilykortin TÄSTÄ. Kortit voi palauttaa 15.9.2021 mennessä osoitteeseen: Liikuntatoimi/ Vehmaantie 111, 23100 Mynämäki.

Poikkeustilan aikana on hyvä muistaa valtakunnallinen ohjeistus, eli pyöräillään mielellään yksin tai omien perheenjäsenien kanssa. Muuten pidetään etäisyys toisiin riittävän pitkänä. Seurataan valtakunnallisia sekä oman kunnan ohjeistuksia ja toimitaan sen mukaan. 

Haastepyöräily -kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortteja sekä tuotepalkintoja.

Työpaikkojen tai kyläyhdistysten on mahdollisuus osallistua omilla joukkueillaan pyöräilyyn. Mobiilisovelluksessa on uutena kohtana: kylä tai  työyhteisö, johon voi kerätä yhteiseen pottiin kilometrejä.

Haastepyöräilyesite 2021

 

Takaisin sivun alkuun