Siirry sisältöön

Järjestöt ja yhdistykset

Mynämäessä toimivien järjestöjen ja yhdistysten tiedot löytyvät Yhdistystieto-ohjelmasta. Järjestöt ja yhdistykset päivittävät itse tietonsa järjestelmään. Mynämäen kunta ei vastaa tietojen ajantasaisuudesta.

Mynämäen kunnan seudulla toimivia hyvinvointiseuroja ja järjestöjä on koottu JÄRJESTÖKARTTAAN. Mikäli yhdistyksen tiedot ovat virheelliset tai jokin yhdistys puuttuu Järjestökartasta, niin ota yhteyttä liikunta- ja nuorisopalveluvastaava Marja Kannisto p. 050 300 2508, marja.kannisto@mynamaki.fi

Yhdistysohjelma 2016–2018

Yhdistysohjelma on Varsinais-Suomen Kylät ry:n kehittämä työkalu, jolla voidaan arvioida yhdistysten ja järjestöjen merkitystä ja roolia kunnassa sekä kehittää tämän ns. kolmannen sektorin yhteistyötä niin kunnan kuin seurakunnankin kanssa.

Mynämäen yhdistykset ovat tuottaneet yhdistysiltojen, työpajojen ja sähköisen kommentoinnin kautta näkemyksiä, joiden pohjalta on muodostettu toimintalinjat ja toimenpiteet yhdistysten toiminnan ja asukkaiden hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Viranhaltijat ja luottamushenkilöt ovat vastanneet omiin kyselyihinsä ja etenkin viranhaltijat ovat myös aktiivisesti osallistuneet yhdistysiltoihin. Yhdistysohjelma huomioidaan asioiden valmistelussa ja päätöksenteossa.

Takaisin sivun alkuun