Siirry sisältöön

Leirit, retket ja tapahtumat

Liikunta- ja nuorisotoimi järjestää runsaasti leiriä ja retkiä. Tapahtumia järjestetään kaiken ikäisille kuntalaisille.  Tapahtumat ja toiminta on koottu verkkosivuston etusivulla olevaan tapahtumakalenteriin. Toimintaan ilmoittaudutaan ja osallistumismaksut maksetaan Lyyti-ohjelman kautta.

Kevään retkien ja  tapahtumien tiedot ovat luettavissa tammikuussa 2021 ilmestyvästä MEIDÄN MYNÄMÄKI – tiedotelehdestä. Nuorisotoimen kaikkia tapahtumat on peruutettu 25.4.2021 asti (päivitetty 25.3.2021). Koronapandemiatilanne saattaa vaikuttaa toimintojen toteuttamiseen. Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia.

PERHEKÄTKÖILYÄ 1.4. -31.5.2021

Maskun, Nousiaisten ja Mynämäen kuntien vapaa-aikatoimet järjestävät perhekätköilyä kolmen kunnan alueella.

Kuntien alueelle on piilotettu yhteensä 15 kätköä. Voitte etsiä niistä yhden tai halutessanne vaikkapa kaikki.

Kätköjen sisältä löytyy jokaisesta oma salakoodi ja mahdollisesti lisätietoa löytämästänne hienosta paikasta. Kirjaamalla salakoodin tänne  ja jättämällä samalla yhteystietonne, osallistutte palkintojen arvontaan.

Huom! Huomioittehan, että vallitsevan koronatilanteen vuoksi kätköille ei tule mennä samanaikaisesti toisen mahdollisen osallistujaporukan kanssa. Mikäli kätköllä on saapuessanne toisia, odottakaa vuoroanne hyvän etäisyyden päässä.

Tästä saatte auki kätkökartaston, josta löydät kaikkien kätköjen koordinaatit, kartat sekä tarkemmat vihjeet kätkön löytymiseksi.

Onnea matkaan!

SPORTTILEIRI 20. – 23.6.2021 Varalassa

ILMOITTAUTUMINEN MAKSAMALLA osallistumismaksu https://www.mynamaki.fi/ilmoittaudu/  19.5.2021 mennessä.

Leiri järjestetään mikäli se on koronapandemiatilanne huomioiden mahdollista.

Takaisin sivun alkuun