Siirry sisältöön

Leirit, retket ja tapahtumat

Liikunta- ja nuorisotoimi järjestää runsaasti leiriä ja retkiä. Tapahtumia järjestetään kaiken ikäisille kuntalaisille.  Tapahtumat ja toiminta on koottu verkkosivuston etusivulla olevaan tapahtumakalenteriin. Toimintaan ilmoittaudutaan ja osallistumismaksut maksetaan Lyyti-ohjelman kautta.

Kevään tapahtumat julkaistaan joulukuussa sekä ne on luettavissa tammikuussa 2021 ilmestyvästä MEIDÄN MYNÄMÄKI – tiedotelehdestä.

Ankkajahti

Ankkajahti marraskuun  2020 loppuun!

Maskun, Nousiaisten ja Mynämäen kuntien vapaa-aikatoimet järjestävät yhteisen Ankkajahdin! Kuntien alueelle on piilotettu yhteensä 36 ankkaa. Voitte etsiä niistä yhden tai halutessanne vaikkapa kaikki kolmen kunnan alueella.

Vinkit ankkojen löytämiseksi löydät ”Ankkalistasta”  (aukeaa ensimmäisellä  kerralla hitaasti) Listasta löydät Ankan nimen sekä kuvallisen vihjeen ankan löytämiseksi. Ankat löydettyäsi otathan talteen ankkojen masuista löytyvät lempinimet.

Kirjaamalla löytyneiden ankkojen lempinimet Ankkajahtilomakkeelle ja jättämällä samalla yhteystietonne, osallistutte palkintojen arvontaan.

Onnea Ankkajahtiin!

Takaisin sivun alkuun