Siirry sisältöön

Leirit, retket ja tapahtumat

Liikunta- ja nuorisotoimi järjestää runsaasti leiriä ja retkiä. Tapahtumia järjestetään kaiken ikäisille kuntalaisille.  Tapahtumat ja toiminta on koottu verkkosivuston etusivulla olevaan tapahtumakalenteriin. Toimintaan ilmoittaudutaan ja osallistumismaksut maksetaan ilmoittaudusivulla.

Syksyn retkien ja tapahtumien tiedot ovat luettavissa elokuussa 2022 ilmestyvästä MEIDÄN MYNÄMÄKI – tiedotelehdestä.

Liikuntapäiväleiri

Kouluikäisille 1.–5.8. klo 10–12, Mynämäen urheilukeskuksessa. Järj. liikuntatoimi ja urheiluseurat.

Kalastus- ja saaristoseikkailuleiri Pähkinäisissä pe 7.– su 9.10.

Leirille mahtuu 10 lasta kummastakin kunnasta. Leiri on tarkoitettu 3.–6.-luokkalaisille tytöille ja pojille. Kalastuksen sekä kalankäsittelyn lisäksi ohjelmassa on liikunnallisia leikkejä, pelejä ja saaristossa seikkailua. Ohjaajina leirillä toimivat Mynämäen kunnan vapaa-aikaohjaaja Aleksi Kytö, Nousiaisten kunnan nuorisotyön koordinaattori Henna Isotalo sekä kalastusopas Jarmo Rakkolainen. Leirin pe illan lähtö- ja sunnuntain paluuaika ilmoitetaan leirikirjeessä. Leirimaksu 75 €/henkilö. Hintaan sisältyy kuljetukset, ruokailut, yöpyminen saaren lämpimässä päätalossa sekä vuodevaatteet. Leiri järjestetään yhteistyössä Nousiaisten nuorisotoimen kanssa. Ilmoittautuminen ja maksaminen 23.9. mennessä Lisätiedot Aleksi Kytö, p. 044 783 7256. Linkki ilmoittautumiseen avautuu elokuun alkupuolella ilmoittaudusivulla.

Yötön yö -leiri

5.–7.-luokkalaisille nuorille pe–la 14.–15.10. Askaisten Mannerlahdessa. Yö alkaa perjantaina klo 17.30 ja päättyy lauantaina klo 12.00. Luvassa kivaa yhdessäoloa, jännittävää ohjelmaa ja mysteerin-
ratkaisua. Hinta 20 €, sisältää ruuat ja majoituksen. Oma kuljetus. Ilmoittautumiset 7.10. mennessä.
Linkki ilmoittautumiseen avautuu elokuun alkupuolella ilmoittaudusivulla.

Syysloman lanit

Irjantalolla 18.–19.10. Tapahtumassa pelataan erilaisia tietokonepelejä ja kilpaillaan
rennoissa merkeissä peliturnausten muodossa. Tapahtumaan voivat osallistua 7.-luokkkalaiset 18-vuotiaaseen asti. Tapahtuma on ilmainen. Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä. Tapahtuma on päihteetön, energiajuomaton sekä pelaaminen tapahtuu suljetuin ovin. Tapahtumassa tarjolla pientä yöpalaa.
Sitovat ilmoittautumiset 14.10. mennessä.
Linkki ilmoittautumiseen avautuu elokuun alkupuolella ilmoittaudusivulla.

Takaisin sivun alkuun