Siirry sisältöön

Avoimet varhaiskasvatuspalvelut

Tiedote leikkitoiminnasta

Leikkitoiminta on tarkoitettu 2-5-vuotiaille lapsille, jotka eivät ole kunnallisessa päivähoidossa. Toimintaan voi osallistua kerran viikossa. Mahdolliset Kelan etuudet säilyvät. Leikkitoimintaa järjestetään, jos osallistujia on ilmoittautunut vähintään 4 lasta/toimintapäivä.

Leikkitoimintaa järjestetään Pikkulaurin päiväkodissa perjantaisin klo 9.00 – 12.00

Leikkitoiminta tapahtuu sekä ulkona että sisällä, sisältää ulkoilun lisäksi erilaista ohjattua toimintaa (mm. liikuntaa, musiikkia, askartelua) ja leikkiä.

Lapsilla tulee olla säänmukaiset ulkovarusteet.

Toimintaan ei sisälly ruokailua, vaan lapsi ottaa kotoa pienet eväät (esim. leipä, juoma pullossa, hedelmä/vihannes) reppuun pakattuna.

Maksu on 20 €/kk, jos lapsi osallistuu toimintaa kerran viikossa, 40 €/kk kaksi kertaa viikossa ja 60 €/kk kolme kertaa viikossa. Maksu on kuukausimaksu ja satunnaisia poissaolopäiviä ei hyvitetä maksussa. Jos lapsi ei enää tarvitse leikkitoimintapaikkaa, paikka tulee irtisanoa kirjallisesti, jolloin laskutus päättyy irtisanomispäivään.

Leikkitoimintaan haetaan erillisellä hakemuksella.
Tulosta leikkitoimintahakemus ja palauta osoitteella: Mynämäen kunta, varhaiskasvatustoimisto, Virastotie 1, 23100 Mynämäki.

Leikkitoimintaa ei järjestetä koulujen loma-aikoina.

Lapsen poissaoloista tulee ilmoittaa leikkitoiminnan ohjaajalle esim. tekstiviestillä,
p. 040 135 4505.

Lisätietoja toiminnasta:

  • Pikkulaurin päiväkodin johtaja Minna Iltanen, p. 044 435 6626
  • Leikkitoiminnan ohjaaja p. 040 135 4505

Lisätietoja maksuista:

  • Toimistosihteeri Merja Aaltonen, p. 044 435 6616
Takaisin sivun alkuun