Siirry sisältöön

Vastaa Mynämäen kunnan päihdetilannekyselyyn

Julkaistu

Mynämäen kunta toteuttaa päihdetilannekyselyä verkkosivuillaan. Kysely on tarkoitettu Varsinais-Suomen kuntien asukkaille ja siinä kysytään havaintoja ja mielipiteitä päihteidenkäytöstä ja päihdehaittojen ehkäisystä. Vastauksia kerätään 30.9.2021 asti. Vastaamaan pääset tästä linkistä.

Päihdetilannekyselyllä kartoitetaan asukkaiden alkoholiin, tupakkatuotteisiin, huumeisiin ja rahapelaamiseen liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä. Toivomme mielipiteitäsi päihteistä ja rahapelaamisesta aiheutuvien haittojen vähentämisen keinoista. Kyselyssä tiedustellaan havaintoja erityisesti alaikäisten päihteidenkäytöstä sekä kunnan päihdetilanteesta yleisesti. Kyselyn avulla kehitämme ehkäisevän päihdetyön suunnittelua.

Tiedon keruusta vastaa Varsinais-Suomen Pakka-työryhmä ja alueen kunnat. Tietojen käsittelystä vastaa Turun kaupunki.

Kyselyyn voi osallistua nimettömästi ja luottamuksellisesti. Vaikka vastaajan tulee valita asuinkuntansa valikosta, yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Jokainen näkemys ja idea on arvokas työmme kehittämisessä. Kiitos, että autat meitä paikallisen ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!

Takaisin sivun alkuun