Mynämäen kunta

Kulttuuritoimi

Mynämäen kulttuuritoimi luo edellytyksiä kunnassa tapahtuvalle monipuoliselle kulttuuritoiminnalle tukemalla ja kannustamalla paikallisia yhdistyksiä osallistumaan kulttuuritarjonnan tuottamiseen. Kulttuurituottaja organisoi sekä järjestää yhteistoiminnassa kuntalaisten kanssa erilaisia kulttuuritapahtumia.

Kulttuuri- ja kirjastopalveluvastaava Viktoria Kulmala tavattavissa kirjastosta, os. Keskuskatu 13.
Puh. 050 408 5798 , s-posti etunimi.sukunimi@mynamaki.fi

 

 

 

 

 

 

Mynämäen luonto ja kulttuurimaisema –valokuvakilpailu

Valokuvakilpailun tavoitteena on löytää uusia näkökulmia mynämäkeläiseen luontoon ja kulttuurimaisemaan.

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä:

Kilpailu järjestetään Mynämäen-Mietoisten luonnonsuojeluyhdistys ry:n, Wirmo-Seura ry:n ja Mynämäen kunnan kulttuuri- ja kirjastotoimen yhteistyönä.

Osallistumisoikeus:

Kilpailu on avoin kaikille harrastajakuvaajille. Raadin jäsenet eivät saa osallistua kilpailuun.

Palkinnot:

150 euron arvoinen palkinto

100 euron arvoinen palkinto

50 euron arvoinen palkinto

Kilpailutyö:

Kilpailuun osallistuvien kuvien tulee olla otettu Mynämäessä vuoden 2017 aikana. Kuvien pitää olla aikaisemmin julkaisemattomia. Kuvia ei saa käsitellä ja ainoastaan kuvan rajaus on sallittua.

Kilpailuun osallistuminen:

Kilpailutyöt lähetetään digitaalisina tiedostoina sähköpostilla osoitteeseen: valokuvakilpailumynamaki@gmail.com 30.10.2017 mennessä. Kirjoita sähköpostin aiheeksi ”kilpailukuva”, liitä kuvan lisäksi viestiin oma nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, kuvan ottopaikka ja –aika sekä kuvalle antamasi nimi. Lähetä vain yksi kuva / viesti. Max. 3 kuvaa / osallistuja.

Kuvat tulee lähettää JPEG-muodossa. Osallistuja vastaa kilpailutiedostojen teknisestä toimivuudesta.

Kuvaajan vastuu:

Kuvien tulee olla osallistujan itsensä ottamia. Kuvaajalla on oltava kuvin julkaisuun täydet oikeudet. Kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun.

Kilpailun finalistien ja voittajan valinta:

Kilpailun raati valitsee kilpailuun määräaikaan saapuneista kuvista 10 voittajaehdokasta. Nämä kuvat suurennetaan A4-kokoon ja niistä tehdään näyttely yleisöäänestystä varten. Valokuvanäyttely avataan 6.12. Itsenäisyyspäivän juhlan yhteydessä, jonka jälkeen näyttely jatkuu pääkirjastossa 18.12 saakka. Lopullinen voittaja valitaan yleisöäänestyksen perusteella.

Tulosten julkistaminen:

20.12.2017 klo 18 Mynämäen kirjastossa 

Järjestäjän oikeudet kuvien käyttöön:

Kilpailun järjestäjä saa käyttöoikeuden kilpailukuviin omiin, ei kaupallisiin tarkoituksiin. Järjestäjä saa vapaasti julkaista kuvia mm. omissa näyttelyissään, painotuotteissa, internetissä, facebookissa ja muissa vastaavissa. Järjestäjä ei saa kuitenkaan julkaista kuvia ilman kuvaajien lupaa maksullisissa tuotteissa tai näyttelyissä saadakseen niistä taloudellista hyötyä. Kuvan kaupalliset oikeudet kuviin säilyvät kuvaajalla ja kuvaaja saa edelleen kilpailun estämättä myydä ja julkaista vapaasti kilpailukuviaan muualla.

Lisätietoja: Viktoria Kulmala, 050-4085798 viktoria.kulmala@mynamaki.fi

 

TERVETULOA MUKAAN TEKEMÄÄN SUOMI 100 -JUHLAVUODEN OHJELMAA!

Oletko valmistelemassa juhlavuodeksi tapahtumaa, tilaisuutta, näyttelyä tai muuta ohjelmaa? Tehdään juhlavuodenohjelmaa yhdessä! Mynämäen kunnan kulttuuritoimi kokoaa yhteen juhlavuoden tapahtumia ja tiedottaa niistä eri tiedotuskanavilla. Voit lisätä juhlavuonna 2017 toteutettavan tapahtuman suomi100.mynamaki.fi –sivustolle. Tapahtumia voi lisätä mukaan pitkin vuotta, kuitenkin viimeistään puolitoista kuukautta ennen tapahtuman ajankohtaa. Tapahtuman tiedot voi lähettää myös sähköpostitse viktoria.kulmala(@)mynamaki.fi. Ilmoituksessa pitäisi olla seuraavat tiedot: tapahtuman aika ja paikka sekä yhteyshenkilön tiedot, puhelin ja sähköpostiosoite. Lisätietoja samasta osoitteesta. 

KULTTUURITOIMEN AVUSTUKSET VUONNA 2017

Kulttuuritoimen vuosiavustukset ovat mynämäkeläisten kulttuurijärjestöjen ja yhteisöjen sekä yksityisten henkilöiden haettavana. Lomakkeet löytyvät osoitteesta www. mynamaki.fi/verkkoasiointi. Lisäksi lomakkeita voi hakea kunnanvirastosta ja kirjastosta. Lisätietoa: kirjasto- ja kulttuuripalveluvastaava Viktoria Kulmala puh. 050 408 5798. Hakemukset liitteineen toimitetaan osoitteella: Keskuskatu 21, 23100 Mynämäki 28.4.2017 mennessä. Kuoreen merkintä avustushakemus.