Mynämäen kunta

Kulttuuritoimi

Mynämäen kulttuuritoimi luo edellytyksiä kunnassa tapahtuvalle monipuoliselle kulttuuritoiminnalle tukemalla ja kannustamalla paikallisia yhdistyksiä osallistumaan kulttuuritarjonnan tuottamiseen. Kulttuurituottaja organisoi sekä järjestää yhteistoiminnassa kuntalaisten kanssa erilaisia kulttuuritapahtumia.

 

Kulttuuri- ja kirjastopalveluvastaava Viktoria Kulmala tavattavissa kirjastosta, os. Keskuskatu 13.
Puh. 050 408 5798 , s-posti etunimi.sukunimi@mynamaki.fi

 

 

 

 

Mynämäen Kyläluutapäivät la 10.6.-su 11.6. 

Avoimien ovien päivä Mynämäen kunnan alueella. Omatoiminen tutustuminen kohteisiin. Printattavan kartan kohteista saat tästä ja selainkartan tästä.

 

 

Mynämäen luonto ja kulttuurimaisema –valokuvakilpailu

Kilpailun säännöt on luettavissa tästä

 

Kolua kotiseutuasi -esite kokoaa seudun kesäiset kotiseututapahtumat yksiin kansiin

Vinkkejä mukavista retkikohteista Varsinais-Suomessa antaa jälleen Kolua kotiseutuasi 2017 -esite, joka on nyt luettavissa sähköisesti.

Esite keskittyy 14 varsinaissuomalaisen kunnan kotiseututapahtumiin ja -museoihin, joissa tapahtuu kesän aikana monenlaista. Esitteen painosmäärä on 11 000 kpl ja se tulee jakoon alueen kirjastoihin, palvelupisteisiin, museoihin ja matkailutoimistoihin heti kesäkuun alussa. Kolua kotiseutuasi -esite on 14 kunnan kulttuuripalveluiden ja Taiteen edistämiskeskuksen Lounais-Suomen toimipisteen muodostaman Oikeesti jotakin -verkoston kokoama ja ilmestyy tänä vuonna jo kuudennen kerran. Verkostossa ovat mukana Naantali, Raisio, Turku, Kaarina, Lieto, Paimio, Rusko, Aura, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Sauvo, Pöytyä ja Taivassalo. Lisätietoja tapahtumista kuntien omilla verkkosivuilla.