Siirry sisältöön

Ilmoittaudu kunnan järjestämiin tapahtumiin

Alla näet tapahtumia ja tilaisuuksia, joihin ilmoittautuminen on avoinna.

Tapahtumiin ilmoittautujista kysytään pääsääntöisesti nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, mahdollisesti syntymäaika ja tilinumero palautuksia varten. Henkilötiedot kerätään tapahtuman asianmukaista järjestämistä varten. Ilmoittautuneiden tiedot säilyvät rekisterissä kyselyn/tutkimuksen ajan tai kyselyn luonteen mukaan niin kauan kuin niitä tarvitaan. Linkki kysely- ja  tiedonkeruupalvelun (Webropol) tietosuojaselosteeseen


Liikunta- ja nuorisotoimi  

 Pandemiatilanne saattaa vaikuttaa tapahtumien toteuttamiseen (päivitetty 26.1.2022) Huom. Kun täytät ilmoittautumislomaketta, niin tarkista, että olet laittanut s-postiosoitteesi oikein. 

Duuniviikko 2022

Kesätöitä tarjolla mynämäkeläisille nuorille!  Duuniviikko järjestetään Mynämäen urheilukeskuksessa 13.6.-17.6. Hae paikkaa duuniviikolle tällä lomakkeella.

Koko perheen patikointiretki Kuhankuonolle

Mynämäen vapaa-aikatoimi järjestää koko perheelle suunnatun patikointiretken Kuhankuonolle lauantaina 23.4.2022

Yhteiskuljetus linja-autoilla. Lähtö Mynämäen linja-autoasemalta klo 09.30 ja paluu noin klo 15.30.

Retki on maksuton. Ota mukaan omat eväät.

Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella 8.4.2022 mennessä.

Lisätiedot: Aleksi Kytö p. 044 783 7256

 

Sporttileiri 19.-22.6.2022 Varalan urheiluopistolla Tampereella

Mynämäki järjestää yhteistyössä Nousiaisten ja Maskun nuorisotoimien kanssa sporttileirin. Leirin hintaan sisältyy kuljetus Mynämäestä. Leiri on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella 8.6.2022 mennessä.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Takaisin sivun alkuun