Siirry sisältöön

Liikuntatoimen avustukset

Mynämäen kunta tukee liikuntatoimintaa järjestäviä seuroja ja yhdistyksiä toiminta- ja koulutusavustuksilla. Avustusten myöntämisestä päättää kasvatus- ja sivistyslautakunta.

Toiminta-avustukset

Koulutusavustus

  • Koulutusavustusta haetaan 31.12. mennessä kuluvan vuoden koulutuskuluihin.
  • Koulutusavustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemuksessa ilmoitetaan seuran yhteystiedot ja tilinumero ja toimitetaan kuittijäljennökset koulutuksen kuluista. Mikäli kuiteista ei selviä koulutuksen laatu ja sisältö, ne tulee kuvata vapaamuotoiseen hakemukseen.
  • Koulutusavustus on tarkoitettu ensisijaisesti valmentajakoulutukseen (A-, B- ja C-tasot sekä tähän rinnastettavat valmennuskoulutukset).
  • Koulutusavustuksesta ei korvata urheilijoiden leirityksiä, majoitus- ja matkakuluja tai seuran muiden toimijoiden kuten rahastohoitajien, valmentajien tms. koulutuksia.
  • Koulutusavustushakemukset liitteineen lähetetään kunta@mynamaki.fi.

Palkitseminen

Kunta palkitsee menestyneitä urheilijoita vuosittain. Lue lisää menestyneiden urheilijoiden palkitsemisesta tästä.

Maksuton seurakoulutus liikuntayhdistyksille

Turun alueen seuratoimijoille maksutonta liikuntakoulutusta, jonka todelliset kustannukset ovat noin 50 euroa henkilö. Tarjolla on useita tunteja maksutonta laatukoulutusta kuntien liikuntaa järjestävien yhdistysten henkilöille. Koulutukset toteutetaan Kaarinan, Liedon, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Paimion, Raision, Ruskon, Sauvon sekä Turun kaupungin liikuntapalveluiden ja LiikUn yhteistyönä. Koulutuksiin ilmoittaudutaan tämän linkin kautta.

Takaisin sivun alkuun