Siirry sisältöön

Tervetuloa Mynämäkeen!

Mynämäki on vireä, luonnonkaunis kunta läntisen Varsinais-Suomen keskellä, puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta ja Uudestakaupungista. Mynämäessä on noin 8000 asukasta.

Mynämäestä löytyvät helposti kaikki tärkeimmät peruspalvelut. Kunta tarjoaa kattavat liikunta- ja vapaa-ajanpalvelut, joita tukee lukuisten järjestöjen monipuolinen toiminta. Tarjontaa täydentävät yrittäjävetoiset monitoimihallit kuntosaleineen ja tanssistudioineen. Ajankohtaiset liikunta- ja kulttuuripalvelut löytyvät neljä kertaa vuodessa ilmestyvästä Liiku-esitteestä, joka on verkosivuilla muun muassa kohdassa Kulttuuri.

Mynämäessä toimii viisi päiväkotia, kaksi ryhmäperhepäiväkotia ja kolme perhepäivähoitajaa, ja esiopetusta annetaan kuudessa yksikössä. Kunnassa on seitsemän kyläkoulua, joissa on luokat 1–6. Lisäksi on keskustassa sijaitseva yhtenäiskoulu, jossa on luokat 1–9. Mynämäessä on oma lukio sekä Rasekon toimipiste, jossa voi opiskella taideteollisuusalan perustutkintoon. Koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään viidessä toimipisteessä eri puolilla kuntaa.

Kuntalaiskummit kertovat mielellään kunnasta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Kuntalaiskummien yhteystiedot löytyvät Opas uusille kuntalaisille -esitteestä.

Omakotirakentajille Mynämäessä on hyvä valikoima laadukkaita tontteja eri puolilla kuntaa. Mynämäen tekninen osasto palvelee rakentajaa asiantuntevasti, joustavasti ja ystävällisesti. Asiat hoituvat nopeasti ja vaivattomasti, ja esimerkiksi rakennusluvan käsittely Mynämäessä kestää vain kaksi viikkoa.

Vesihuollosta vastaa Mynämäen Vesihuolto Oy. Sieltä saat nopeasti vastauksen vesihuoltoa koskeviin kysymyksiisi. Vesihuollon piiriin liittyminen on Mynämäessä vaivatonta.

Sähkönsiirrosta Mynämäessä vastaa Caruna.

Oheisista linkeistä pääset tutustumaan uuden kuntalaisen keskeisimpiin palveluihin.

 

Takaisin sivun alkuun