Siirry sisältöön

Mietoisten omatoimikirjasto

Mietoisten itsepalvelukirjasto sijaitsee kylätalo Mietolassa, osoite Kirkkotie 124, 23120 Mietoinen. Sisäänkäynti takapihalta. Huom! Tila ei ole esteetön.

Aukioloajat

Mietoisten itsepalvelukirjasto avoinna joka päivä klo 7–21. Omatoimiaikana voit mm. lainata, palauttaa, käyttää tietokoneita tai noutaa kirjavarauksia.

Tunnusluku

Sisään päästäksesi tarvitset oman kirjastokorttisi sekä siihen liitetyn tunnusluvun. Jos sinulla ei vielä ole tunnuslukua, saat sen mistä tahansa Vaski-kirjastosta todistamalla henkilöllisyytesi. Samalla tunnusluvulla pääset käyttämään Vaski-kirjastojen automaatteja ja Vaski-verkkokirjastoa.

Ongelmat

Jos sinulla on ongelmia sisäänkirjautumisessa tai lainaus- ja palautusautomaateissa, niin ota yhteyttä pääkirjastoon p. 044 783 7257. Pääkirjasto on auki ma–ke 12–19, to 12–20, pe 1–16 ja talvisin la 10–14. Ilmoittamalla ongelmatilanteista mahdollistat ongelmatilanteen nopean korjaamisen.

Varatun aineiston nouto

Asiakas noutaa varaamansa aineiston varaushyllystä ja lainaa sen automaatilla. Varaus voi lainata vain sen henkilön kortilla, jolle varaus on tehty.

Asiakaspääte

Kirjaston asiakkaiden käytettävissä hakukone tiedonhakuun kiinteällä internet-yhteydellä.

Langaton vierailijaverkko

Mietoisten kirjastossa ei tällä hetkellä ole langatonta vierailijaverkkoa.

Sanomalehdet

Sanomalehtiä voi lukea sähköisenä kirjaston päätteeltä osoitteessa epress.fi.

Turvallisuus

Kortti on henkilökohtainen ja kortin haltija on vastuussa siitä, että kirjastossa toimitaan ohjeiden ja sääntöjen mukaan. Älä lainaa korttiasi muille äläkä päästä ulkopuollisia sisään, sillä olet vastuussa kaikesta kortillasi tapahtuvasta toiminnasta. Kirjastotiloissa on käyttössä kameravalvona. Sairastapaukset yleiseen hätänumeroon 112.

Takaisin sivun alkuun