Siirry sisältöön

Hyvinvointia Mynämäessä

Kunta edistää osaltaan kuntalaisten hyvinvointia perustuen kunnan strategiaan. Edellytyksiä kuntalaisten hyvinvoinnille ja terveydelle luovat koulutus-, liikunta-, ruoka- ja kulttuuripalvelut, kaavoitus, liikennejärjestelyt sekä monet muut kunnan tehtävät.

Hyvinvointijaosto

Kunnassa toimii kasvatus- ja sivistyslautakunnan alainen viisijäseninen hyvinvointijaosto 1.1.2023 alkaen. Jaoston toimikausi on lautakunnan mukainen ja jaosto kokoontuu tarvittaessa. Jaoston esittelijänä toimii liikunta- ja nuorisopalveluvastaava/hyte-koordinaattori. Hyvinvointijaoston esityslistat ja pöytäkirjat tästä.

Laajennettu johtoryhmä

Laajennettu johtoryhmä koostuu eri hallintokuntien viranhaltijoista. Laajennettu johtoryhmä toimii jaoston esittelijän tukena asioiden valmistelussa.

Hyvinvointifoorumi

Hyvinvointifoorumi koostuu yhdistyksistä, seuroista, seurakunnan edustajista, hyvinvointia tuottavista yrityksistä sekä muista toimijoista. Hyvinvointifoorumi ei ole päättävä luottamuselin vaan yhteisöllisyyttä ja hyvinvoinnin tiedotusta sekä vuorovaikutusta edistävä foorumi Mynämäessä, joka on vapaaehtoisuuteen perustuva ja kaikille avoin. Hyvinvointifoorumia koordinoi hyvinvointipäällikkö. Tästä linkistä Hyvinvointifoorumi infot.

Takaisin sivun alkuun