Siirry sisältöön

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Mynämäen kunnan palvelua www.mynamaki.fi ja on laadittu 31.08.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio Newelo Oy.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivusto täyttää suurimman osan saavutettavuusvaatimuksista.

Puutteet saavutettavuudessa on listattu alla. Kehitämme sivustoa vastaamaan vaatimuksia osana sivuston jatkuvaa ylläpitoa ja kehitystä.

Ei-saavutettava sisältö ja vastaava WCAG 2.1. vaatimus, joka ei täyty):

  • Etusivulla tekstin kontrastissa yksittäinen puute: Harmaa #9197A3 valkoisella #FFFFFF kontrastisuhde 2,93. (WCAG 1.4.3)
  • Päämenun pudotusvalikoissa ei näy kohdistus näppäimistöllä navigoitaessa (WCAG 2.1.1 aj 2.4.7)
  • Matkailusivun valokuvissa puuttuvat tekstivastineet (WCAG 1.1.1)
  • Vesihuollon kulutusilmoituslomakkeen kenttien nimikkeet eivät välity täysin oikein ruudunlukijalle (WCAG 1.1.1, 1.3.1, 2.4.6 ja 3.3.2)

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Linkki palautelomakkeeseen

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
vaihde p. 0295 016 000

Takaisin sivun alkuun