Siirry sisältöön

Nuorten liikunta

Nuorten MiHi-liikuntavuorot käynnistyy viikolla 35

Mynämäen kunta tarjoaa 11 Turun seudun kunnan kanssa kaikille 13–19-vuotiaille nuorille maksuttomia ja monipuolisia liikuntatunteja (Mihi-toiminta). Nuoret voivat vapaasti käyttää kaikkien Mihissä mukana olevien kuntien liikuntatunteja. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Mihi-toimintaan voi tulla mukaan kunto- tai taitotasosta riippumatta, milloin tahansa kesken kouluvuoden. Ajantasaisen liikuntakalenterin ja rekisteröitymisen löydät osoitteesta mihi.fi.

Mynämäessä järjestettäviin Mihi-vuoroihin voi osallistua joko rekisteröitymällä Mihi-käyttäjäksi tai hankkimalla nuorisokortin nuorisotaloilta.

  • Showmix-tanssivuoro Mynämäen vanhan yhteiskoulun yläsalissa (Keskuskatu 19) keskiviikkoisin klo 14.30–15.30. Järjestäjänä: TanssistudioPoint.
  • Ohjattu palloiluvuoro Sporttihallissa keskiviikkoisin klo 16–17. Ohjaus: Aleksi
  • Liikkanuokkari Mietolan ympäristössä tai Tavastilan koulun liikuntasalissa torstaisin klo 17.30–18.30.
  • Ohjattu pace-harjoittelua uimahallilla tiistaisin klo 18-19.15 ja perjantaisin klo 14–15.15. Nuori pääsee ilmaiseksi maksavan aikuisen kanssa. Ennakkoilmoittautuminen uimahalliin.
  • Maksuton  uintivuoro Mynämäen uimahallissa keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17–18. Altaassa isot vesilelut ja vapaata uintia.

*Tähdellä merkityt vuorot ovat käytettävissä tuleville varusmiehille, jotka ovat mukana AIKALISÄ-toiminnassa.

Viikolla 8 (talviloma) ja 42 (syysloma) ei ole MIHI toimintaryhmiä. 

Takaisin sivun alkuun