Siirry sisältöön

Liikunta

Mynämäessä liikuntatoimi tarjoaa runsaasti palveluita kuntalaisille muun muassa uimahallipalveluiden, liikuntaryhmien, seuratoiminnan tukemisen ja liikuntatapahtumien muodossa.

Keskeisenä tehtävänä on liikunnan ja muun terveyttä edistävän fyysisen aktiivisuuden edistäminen. Kunta tukee kuntalaisten liikkumista kehittämällä paikallista ja alueellista yhteistyötä sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa, avustamalla kansalaistoimintaa ja tarjoamalla liikuntapaikkoja.

Liikuntalain mukaan kunnan tehtävänä on luoda edellytyksiä kunnan asukkaiden liikunnalle järjestämällä liikuntapalveluja sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa eri kohderyhmät huomioon ottaen. Tehtävänä on tukea kansalaistoimintaa sekä rakentamalla ja ylläpitämällä liikuntapaikkoja. Liikunta on kunnan peruspalvelu ja tärkeä osa kuntalaisten hyvinvointia. Kunnan tehtävänä on turvata liikuntapalveluiden mahdollisimman tasa-arvoinen saatavuus kaikille kuntalaisille.

 

Leikkipuistojumppa

Jumppaa järjestetään torstaisin klo 10 – 11 ( 11.6, 18.6 ja 25.6, jatkuen taas viikolla 32).

Ohjaajana toimii Kati Viitala.

Leikkipuistojumppa sopii kaikille tasosta ja iästä riippumatta. Liikkeitä tehdään kehonpainolla sekä vastuskuminauhaa käyttäen. Koko kroppa tulee treenattua mukavasti läpi tunnin aikana raikkaassa ulkoilmassa kun lapset temeltävät puistossa.

Ohjeet jumppaajille:

  • Tulethan terveenä jumppaan, mikäli tunnet vähäisiäkin flunssanoireita, niin älä osallistu
  • Muista turvaetäisyys 1- 2 metriä muihin jumppaajiin ja ohjaajaan
  • Desinfioi kätesi jumppaan tullessasi
  • Hae vastuskuminauha noutopisteeltä ja palauta se samaan paikkaan, muista turvaväli
  • Ohjaajalla on oikeus rajata osallistujamäärää
  • Ohjaaja kerää OKM ja THL:n ohjeiden  mukaisesti osallistujilta yhteystiedot (nimi ja puhelinnumero) Tietoja säilytetään määräajan.

Haastepyöräily- kampanja  1.5 – 21.6.2020

Liikuntatoimi oli  mukana tänäkin vuonna Haastepyöräily- kampanjassa  1.5 – 21.6.2020 välisenä aikana. Paperiset tuloskortit voi palauttaa kunnanviraston postilaatikkoon 30.6 mennessä . Ahkerimmat polkijat palkitaan ja heille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

 

Takaisin sivun alkuun