Siirry sisältöön

Liikunta

Kenestä Vuoden seuratyöntekijä? Ehdota.

Mynämäellä toimii aktiivisia urheilu- ja liikuntaseuroja, jotka järjestävät kuntalaisille monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Nyt etsimme Vuoden 2022 Mynämäen Seuratyöntekijää. Sinä voit vaikuttaa valintaan tekemällä ehdotuksesi kautta 31.10. mennessä tästä linkistä https://link.webropol.com/s/vuodenseuratyontekija .

Vuoden seuratyöntekijä on henkilö, joka on tehnyt vuosia tai tekee edelleen merkittävää liikunnan taustatyötä. Vuoden seuratyöntekijä voi olla seuran puheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, nuorisovetäjä/-ohjaaja, lipunmyyjä, järjestysmies tai muu taustahenkilö, joka vastikkeetta tekee ansiokasta työtä vapaaehtoisena. Aktiiviurheilijoita (kilpa- tai huippu-urheilijat) ei voi valita. Vuoden seuratyöntekijä valitaan siis mynämäkeläisistä urheilun parissa vaikuttavista henkilöistä edellä mainituin perustein.

Mynämäen liikuntapalvelut valitsee vuoden seuratyöntekijän ehdotusten joukosta ja virallisen päätöksen tekee Lounais-Suomen liikunta ja urheilun hallitus. Palkittavat julkaistaan Varsinais-Suomen Urheilugaalassa 28.1.2023.

Liikuntatoimintaa kuntalaisten hyväksi

Mynämäessä liikuntatoimi tarjoaa monipuolisia palveluita kuntalaisille mm. uimahallipalveluiden, liikuntaryhmien, seuratoiminnan tukemisen ja liikuntatapahtumien muodossa.

Keskeisenä tehtävänä on liikunnan ja muun terveyttä edistävän fyysisen aktiivisuuden edistäminen. Kunta tukee kuntalaisten liikkumista kehittämällä paikallista ja alueellista yhteistyötä sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa, avustamalla kansalaistoimintaa ja tarjoamalla liikuntapaikkoja.

Takaisin sivun alkuun