Siirry sisältöön

Liikunta

Mynämäessä liikuntatoimi tarjoaa runsaasti palveluita kuntalaisille muun muassa uimahallipalveluiden, liikuntaryhmien, seuratoiminnan tukemisen ja liikuntatapahtumien muodossa.

Keskeisenä tehtävänä on liikunnan ja muun terveyttä edistävän fyysisen aktiivisuuden edistäminen. Kunta tukee kuntalaisten liikkumista kehittämällä paikallista ja alueellista yhteistyötä sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa, avustamalla kansalaistoimintaa ja tarjoamalla liikuntapaikkoja.

Liikuntalain mukaan kunnan tehtävänä on luoda edellytyksiä kunnan asukkaiden liikunnalle järjestämällä liikuntapalveluja sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa eri kohderyhmät huomioon ottaen. Tehtävänä on tukea kansalaistoimintaa sekä rakentamalla ja ylläpitämällä liikuntapaikkoja. Liikunta on kunnan peruspalvelu ja tärkeä osa kuntalaisten hyvinvointia. Kunnan tehtävänä on turvata liikuntapalveluiden mahdollisimman tasa-arvoinen saatavuus kaikille kuntalaisille.

 

Haastepyöräily- kampanja 2021

Liikuntoimi oli mukana perinteisessä Haastepyöräily – kampanjassa, jossa oli mukana 33 kuntaa. Mynämäen kunta kisasi keskikokoisten kuntien kategoriassa. Aiemmista vuosista poiketen kampanjamme kesto oli 1.5 – 31.8.2021.

44 polkijan voimin kokonaistulokseksi saatiin 45 651 kilometriä. Osallistuneiden kesken arvottiin lahjakortteja sekä tuotepalkintoja. Voittaneille on ilmoitettu henkilökohtaisesti palkinnoista.

Suuret kiitokset kaikille polkijoille!

Takaisin sivun alkuun