Siirry sisältöön

Terveydenhuolto

Yleistä infoa Varsinais-Suomen hyvinvointialueen toiminnan käynnistymisestä

Vuodenvaihde ei tuo muutoksia varsinaissuomalaisten sote-palveluihin. Varsinaissuomalaiset jatkavat vuodenvaihteessa asiointiaan tutussa asiointipaikassa tuttujen sote-ammattilaisten kanssa. Eli terveysasemat, neuvolat, kotihoitoalueet jne. säilyvät täysin samoina. Myöskään puhelinnumeroihin ei ole tulossa muutoksia.

Asiakkaiden ei tarvitse soittaa tai olla yhteydessä sote-palveluihin varmistaakseen asiakkuuksien jatkumisen, vaan he jatkavat sote-palveluiden asiakkaina automaattisesti nyt vain Varha-tunnuksen alla. Tyks-sairaalapalveluiden puhelinnumerot säilyvät ennallaan. Myös ikääntyneiden palveluissa jo asiakkaina olevien asiointinumerot säilyvät samoina.

Terveydenhuollon palvelut

Tietoja terveydenhuollon palveluista Mynämäen, Nousiaisten ja Maskun alueella löytyy edelleen Perusturvakuntayhtymä Akselin verkkosivuilta.

Linkki Perusturvakuntayhtymä Akselin sivuille

Varhan verkkosivut on myös avattu ja siellä on tietoa koko Varhan alueen palveluista.

Linkki Varhan verkkosivuille

1.1.2023 lähtien sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastuslaitoksen palautteet tulee antaa osoitteessa www.varha.fi/palaute

Ohjausta ja neuvontaa ikäihmisille, Kompassi

Varsinais-Suomen iäkkäiden asiakas- ja palveluohjausnumerot ovat 02 262 6164 (suomeksi arkisin klo 9–15) ja 02 262 6174 (ruotsiksi arkisin klo 9–12).

Asiakasneuvonta.fi on Internetissä toimiva sivusto palveluista ja ajankohtaisista tiedoista ikäihmisille ja omaishoitajille. Sivustolla on mahdollisuus keskustella asiakasohjaajien kanssa chatissa.

Ota yhteyttä, jos sinulla on arjessa selviytymiseen liittyviä kysymyksiä tai huolia

Takaisin sivun alkuun