Siirry sisältöön

Nuorisotoimen avustukset

Mynämäen kunta tukee nuorisotoimintaa järjestäviä järjestöjä ja yhdistyksiä toiminta-avustuksilla sekä koulutusavustuksilla. Avustusten myöntämisestä päättää kasvatus- ja sivistyslautakunta.

Toiminta-avustukset

Toimintastipendit nuorille tai nuorten toimintaryhmille

  • Kasvatus- ja sivistyslautakunta on päättänyt jakaa mynämäkeläisille 13-18- vuotiaille nuorille tai nuorten toimintaryhmille harkinnanvaraisia toimintastipendejä. Esityksen toimintastipendien saajista valmistelee nuorten vaikuttajaryhmä. Stipendeihin on varattu 1000 € määräraha ja stipendit voivat olla suuruudeltaan 100- 300 €/ stipendi.
  • Stipendin tarkoituksena on: tukea hyödyllistä ja hyvinvointia edistävää harrastustoimintaa ja/tai  mahdollistaa harrastustoiminta siten, että se joko tukee yksittäisen nuoren tai nuorten ryhmän harrastusta vaikeassa taloudellisessa tilanteessa.
  • Stipendin hakuohjeet: stipendiä haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, hakemuksessa tulee kuvata miten avustus tukee nuorta tai nuorten ryhmän toimintaa, hakemuksessa tulee kertoa, mitä arvoja tuettu toiminta edustaa (ympäristö, luonto, kulttuuri, koulutus tms.) sekä lisäksi avata toiminnan tai harrastuksen tavoitteita ja kuvata miten stipendi tukee tavoitteen saavuttamista.
  • Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan 31.10.2019 mennessä osoitteeseen: Mynämäen kunta, liikunta- ja nuorisotoimi, Keskuskatu 31, 23100 Mynämäki.
  • Avustuksen saajien tulee toimittaa kuittikopiot ja vapaamuotoinen toimintakertomus avustuksen käytöstä vuoden 2020 aikana liikunta- ja nuorisotoimeen.
  • Lisätietoja antaa liikunta- ja nuorisopalveluvastaava Anna Salminen p. 050 300 2508
Takaisin sivun alkuun