Siirry sisältöön

Joukkoliikenne

Aikatauluja

Sisäisen liikenteen aikataulu 10.8.2022 alkaen.

Linja-autojen ajettavan reitin ja pysäkkikohtaiset aikataulut näet TLO:n ja Seutu+ sivustoilta.

Seutu+

Mynämäen kunta kuuluu Seutu+ -alueeseen.

Turun Seudun seutu+-lipun hinta on 85 euroa.

Seutu+ on toimintaperiaatteeltaan samanlainen kuin aikaisemmin käytössä ollut Turun seutulippu, eli sillä on matkustusoikeus 30 päivän ajan sekä seutu- että kaupunkiliikenteessä. Lisää tietoa Seutu+ tuotteesta löytyy sivustolta seutuplus.fi.

Seutu+ tuotteen voi hankkia älypuhelimella mobiiliversiona. Seutu+ sovellus löytyy Play kaupasta ja AppStoresta. Mobiilituotteessa asiakas saa kaksi QR-koodia, joista toinen käy perusmatkalla linjoilla 117-119 ja toinen Föli-liikenteessä.

Seutu+ tuotteen voi hankkia myös korttiversiona. Kortti täytyy hakea asiakaspalvelupisteestä, jonka jälkeen sitä voi itse ladata seutuplus.fi sivuston latauspalvelun kautta. Kortin lataus onnistuu myös asiakaspalvelupisteissä, joita on mm. Mynämäen ja Maskun kirjastoissa sekä Turussa Monitorin palvelupisteissä kauppatorilla ja Skanssissa.

Taivassalon Auton Vakka-Suomi-liput

Lipputuote ladataan uudelle matkakortille. Lipputuotteen voi hankkia Matkahuollon omista toimipisteistä, matkakortteja myyviltä Matkahuolto-asiamiehiltä ja Matkakorttikaupasta.

Lipulla voi matkustaa Taivassalon Auton vuoroissa rajattomasti sillä yhteysvälillä, jolle lippu on ostettu lipun voimassaolon aikana.

Lippu on voimassa 30 päivää, ja lipun voimassaoloaika alkaa lipun ostopäivästä. Lippu on henkilökohtainen, eikä sillä näin ollen voi maksaa muiden henkilöiden matkoja.

Käyttäjältä ei peritä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisää, yövuorolisää tai maksua lastenvaunujen kuljettamisesta.

Lipputuotteen ostamisen jälkeen lippua voi ladata Matkahuollon omissa toimipisteissä, matkakortteja myyvillä Matkahuolto-asiamiehillä, Taivassalon Auton busseissa ja R-kioskilla. Lisäksi lippua voi ladata Bussiliput-sovelluksella.

Matkahuollon reittiopas

Opas on tehty avuksi julkisen liikenteen yhteyksiä selvittäville. Reittioppaaseen on kerätty valtakunnallisesti bussi- ja junaliikenteen aikataulutietoja.

Liikenneviraston Matka.fi sisältää myös kotimaanlennot, mutta ei kaukobusseja:
Reitit ja Liput -sovellus toimii puhelimessa ja siitä voi ostaa liput koko matkalle samalla kertaa:
Takaisin sivun alkuun