Siirry sisältöön

Joukkoliikenne

Aikatauluja

Sisäisen liikenteen aikataulu 8.1.2024 alkaen

Linja-autojen ajettavan reitin ja pysäkkikohtaiset aikataulut näet TLO:n ja Matkahuollon sivustoilta.

Reittiopas löytyy seutuplus.fi sivuston etusivulta -> Asiakkaan on mahdollista suunnitella matka lähtöpaikan ja määränpään välillä.

Aikataulut löytyvät seutuplus.fi sivuston välilehdeltä ’Reitit ja aikataulut’ -> Aikataulut (oikeasta yläkulmasta voi valita aikataulukauden & listasta aikataulut linjoittain)

Seutu+

Mynämäen kunta kuuluu Seutu+ -alueeseen.

Turun seudun Seutu+ lipun hinta on 1.1.2023 alkaen 65 euroa.

Seutu+ lipulla on matkustusoikeus 30 päivän ajan sekä seutu- että kaupunkiliikenteessä. Lisää tietoa Seutu+ tuotteesta löytyy sivustolta seutuplus.fi. 1.1.2023 alkaen Seutu+lipulla voi matkustaa myös Kustavintieltä Taivassalon Auto Oy:n ja Linja-autoliikenne J. Salminen Oy:n liikennöimillä Uusikaupunki–Turku linjoilla.

Seutu+ tuotteen voi hankkia älypuhelimella mobiiliversiona. Seutu+ -sovellus löytyy Play kaupasta ja AppStoresta. Mobiilituotteessa asiakas saa kaksi QR-koodia, joista toinen käy perusmatkalla linjoilla 117–119 ja toinen Föli-liikenteessä.

Seutu+ tuotteen voi hankkia myös korttiversiona. Kortti täytyy hakea asiakaspalvelupisteestä, jonka jälkeen sitä voi itse ladata seutuplus.fi sivuston latauspalvelun kautta. Kortin lataus onnistuu myös asiakaspalvelupisteissä, joita on mm. Mynämäen ja Maskun kirjastoissa sekä Turussa Monitorin palvelupisteissä kauppatorilla ja Skanssissa.

Seutu+ 10-kerran lippu

Seutu+ 10-kerran lippu otetaan kokeilukäyttöön 1.1.2023 alkaen Turun seudulla. Lippu kelpaa mm. seutuliikenteen linjoilla 117–119 (Mynämäki–Nousiainen–Masku–Turku) sekä Mynämäeltä Uusikaupunki–Turku linjoilla. Sarjalippu on mahdollista hankkia kausilipun tapaan mobiilina tai korttina. Lipun hinta on 50 euroa.

Sarjalippu ei käy Föli-liikenteessä jatko- ja vaihtomatkoilla.

Taivassalon Auton Vakka-Suomi-liput

Matkakorteille on ladattavissa arvokortti, kortin voi tilata Matkahuollon sivuilta.
Lisätietoja matkahuollon palveluista: Bussiliput ja matkakortit – Matkahuolto

Lipulla voi matkustaa Taivassalon Auton vuoroissa rajattomasti sillä yhteysvälillä, jolle lippu on ostettu lipun voimassaolon aikana.

Lippu on voimassa 30 päivää, ja lipun voimassaoloaika alkaa lipun ostopäivästä. Lippu on henkilökohtainen, eikä sillä näin ollen voi maksaa muiden henkilöiden matkoja.

Käyttäjältä ei peritä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisää, yövuorolisää tai maksua lastenvaunujen kuljettamisesta.

Lipputuotteen ostamisen jälkeen lippua voi ladata Matkahuollon omissa toimipisteissä, matkakortteja myyvillä Matkahuolto-asiamiehillä, Taivassalon Auton busseissa ja R-kioskilla. Lisäksi lippua voi ladata Bussiliput-sovelluksella.

Matkahuollon reittiopas

Opas on tehty avuksi julkisen liikenteen yhteyksiä selvittäville. Reittioppaaseen on kerätty valtakunnallisesti bussi- ja junaliikenteen aikataulutietoja.

Liikenneviraston Matka.fi sisältää myös kotimaanlennot, mutta ei kaukobusseja:
Reitit ja Liput -sovellus toimii puhelimessa ja siitä voi ostaa liput koko matkalle samalla kertaa:
Takaisin sivun alkuun