Siirry sisältöön

Elinkeinopalvelut

Mynämäen kunnan yrityspalvelut

Mynämäessä on hyvä yrittää. Kunnan ja yrittäjien välinen yhteistyö on mutkatonta, lupa-asiat hoituvat jouheasti ja sijainti keskellä läntistä Varsinais-Suomea tuo logistisia etuja. Hyvät julkiset palvelut, erinomaiset liikenneyhteydet ja yrittäjämyönteinen ilmapiiri luovat hyvät edellytykset menestyvälle yritystoiminnalle.

Yrityspalveluasioissa ota yhteyttä kunnanjohtajaan tai yritysasiamieheen.

Turun seudun yrityspalvelut – Turku Business Region

Turku Business Region on Suomen dynaamisin yritys- ja innovaatiotoimintojen keskittymä, jossa on tarjolla yrityksille ja yrittäjäksi aikoville maan parhaat palvelut. Turku Business Region – Mynämäen kunta sen yhtenä osana – tarjoaa vahvat lähtökohdat yritys- ja innovaatiotoiminnalle.

Kaikki toimialat ja koko yrityksen elinkaaren kattavat yritys- ja innovaatiopalvelut on keskitetty seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy:öön. Turku Science Parkin yritysneuvojat, kasvuvalmentajat sekä kärkialakohtaiset asiantuntijat ovat käytettävissäsi yritystoiminnan kaikissa vaiheissa ja kaikissa kysymyksissä:

  • yritystoiminnan ideointi ja käynnistäminen
  • yritysidean hiominen ja uudistaminen
  • yritystoiminnan ja myynnin kasvattaminen
  • kansainvälisen liiketoiminnan aloittaminen ja kehittäminen
  • innovatiivisuuden vahvistaminen
  • työntekijöiden palkkaaminen ja kansainväliset rekrytoinnit
  • toimitilojen löytäminen
  • yritystoiminnasta luopuminen ja omistajanvaihdokset

Ideasta yritykseksi – syttyikö yrittäjyyden kipinä?

Alkuvaiheen yrittäjille suunnatut palvelumme toimivat ajanvarauksella. Turku Science Park Oy:n ajanvaraus palvelee verkossa ympäri vuorokauden ja puhelimitse arkisin kello 9–16. Tutustu yrityksen perustamisvaiheen palveluihin osoitteessa www.turkubusinessregion.com/ideasta-yritykseksi ja varaa aika!

Haasteena kasvu, kansainvälistyminen tai jatkajan löytäminen?

Jo toimivia yrityksiä koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä suoraan kasvuvalmentajiimme ja toimialakohtaisiin asiantuntijoihimme. Lisätietoja palveluista löydät sivulta www.turkubusinessregion.com/kasvua-ja-kehitysta

Turun seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy
Joukahaisenkatu 3 A
20520 Turku
(ICT-City-kiinteistön A-porras, 4. kerros)

Turku Business Region on yhteinen markkinointinimi Turun seudulle, johon kuuluvat Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Sauvo, Lieto, Paimio, Nousiainen, Rusko, Masku ja Mynämäki. Tietoa Turun seudun huippuosaamisesta, uramahdollisuuksista ja toimitiloista löydät osoitteesta: www.turkubusinessregion.com/tervetuloa-turun-seudulle.  

Takaisin sivun alkuun