Siirry sisältöön

Yrityspalvelut

Mynämäen kunnan yrityspalvelut

Mynämäessä on hyvä yrittää. Kunnan ja yrittäjien välinen yhteistyö on mutkatonta, lupa-asiat hoituvat jouheasti ja sijainti keskellä läntistä Varsinais-Suomea tuo logistisia etuja. Hyvät julkiset palvelut, erinomaiset liikenneyhteydet ja yrittäjämyönteinen ilmapiiri luovat hyvät edellytykset menestyvälle yritystoiminnalle.

Yrityspalveluasioissa ota yhteyttä kunnanjohtajaan tai yritysasiamieheen.

Turun seudun yrityspalvelut

Mynämäkeläisiä yrityksiä palvelee Turku Science Park Oy, johon on keskitetty kaikki Turun seudun yrityspalvelut. Se auttaa kaikilla toimialoilla toimivia yrityksiä. Turku Science Parkista löytyvät aloittavan yrityksen palvelut, kasvu- ja kehittämispalvelut sekä kansainvälistymispalvelut.

Lisätietoja:

www.turkusciencepark.com
www.businessturku.fi

Yhteystiedot:

Turku Science Park Oy
Joukahaisenkatu 3-5 A
20520 Turku
(ICT-City-kiinteistön A-porras, 4. kerros)

Mynämäen yhteyshenkilö Turku Science Parkissa

Yritysneuvoja Maarit Tontti
p. 050 559 0297
maarit.tontti@turkusciencepark.com

Aloittavan yrityksen palvelut

Potkuri

Aloittavia yrityksiä palvelee Turun seudun yrityspalvelupiste Potkuri. Potkurista saa apuja ja neuvoa moniin yritystoimintaa vasta harkitsevien tai sitä aloittavien yritysten kysymyksiin.

Lisätietoja:

Yrityspalvelupiste Potkuri

Yhteystiedot:
Turun seudun yrityspalvelupiste Potkuri
Joukahaisenkatu 3–5 A
20520 Turku
(ICT-City-kiinteistön A-porras, katutaso)

p. 040 488 2000, puhelinaika 9–11 ja 12–16

Startup-yhteisö SparkUp

Uudenlainen yrityskehitysympäristö SparkUp vauhdittaa Turku Science Parkin alueen startup-toimintaa ja edistää alueella syntyvien innovaatioiden kaupallistamista. Sen tarkoituksena on tukea uusien liikeideoiden ja startup-yritysten synnyttämistä sekä niiden toimintaedellytyksiä, kasvua ja kansainvälistymistä.

Lisätietoja:

SparkUp

Erik Lehtonen, p. 040 546 0563

Kasvu- ja kehittämispalvelut

Turku Science Park Oy:n kasvu- ja kehittämispalvelut keskittyy korkeaan osaamiseen perustuvaan yritystoimintaan. Sieltä saa tukea liiketoiminnan kehittämiseen, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnan tehostamiseen sekä rahoituksen järjestämiseen.

Lisätietoja:

Kasvu- ja kehittämispalvelut

Marko Puhtila, p. 040 550 9560

Kansainvälistämispalvelut

Turku Science Park Oy:n kansainvälistämispalvelut tarjoaa kansainvälistymisvalmennusta sekä apua yhteistyökumppanuuksien rakentamisessa ja kansainvälistymistä tukevien rahoituslähteiden etsinnässä. Yritykset voivat hyödyntää Turku Science Park Oy:n ohjelmia ja hankkeita, jotka koskevat mm. kehittyviä markkinoita ja vientiä.

Lisätietoja:

Kansainvälistämispalvelut

Tero Piispanen, p. 0400 781 683

Takaisin sivun alkuun