Siirry sisältöön

Työllistämispalvelut

Mynämäkeläisiä työttömiä palvelee Varsinais-Suomen TE-toimisto. Sen lähin toimipiste sijaitsee Turussa. Turun TE-toimiston verkkosivustolle pääset tästä.

Kuntouttava työtoiminta

Kuntouttavaa työtoimintaa järjestää Perusturvakuntayhtymä Akseli.

Lisätietoja:
Janne Marjanen
sosiaaliohjaaja
p. 044 4357 878 (varmimmin perjantaisin klo 9–11)

Nuorten työpaja

Nuorten työpajatoiminta on TE-keskuksen määrittämää työllistymistä edistävää palvelua. Se on tarkoitettu työttömille 16–29-vuotiaille nuorille. Työpajalla nuori saa säännöllistä valmennusta opiskelu- tai työpaikan hakuun nuoren omien tavoitteiden mukaisesti. Lisätietoja nuorten työpajatoiminnasta löytyy täältä.

Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö on 15–29-vuotiaille suunnattua vapaaehtoista ja maksutonta ohjaus- ja tukipalvelua. Lisätietoja etsivästä nuorisotyöstä löytyy täältä.

Nuorten kesätyöt

Mynämäen kunta järjestää kesätöitä 20 mynämäkeläiselle nuorelle, jotka ovat 15–18-vuotiaita. Kesätyöpaikkoihin haetaan lomakkeella. Lisätietoja nuorten kesätöistä löytyy täältä.

Työvoimahautomo

Mynämäen kunta on mukana Turun seudun kuntien yhteisessä työvoimahautomohankkeessa. Hankkeessa rakennetaan työvoimahautomoja viidelle alalle: teknologia erityisesti meri- ja metallialalla, kauppa- ja ravitsemisala, rakennusala, yksityinen sosiaali- ja terveysala sekä logistiikka.

Työvoimahautomot palvelevat Turun seudun työnantajia ja työttömiä työnhakijoita. Niissä järjestetään työnantajien tarpeista lähtevää koulutus- ja rekrytointipalvelua.

Työvoimahautomoiden rekrytointisivusto aukeaa maaliskuun alussa osoitteessa tyovoimahautomot.fi.

Lisätietoja:

Mynämäen yhteyshenkilö
Leena Lemola, kouluttaja, Raseko
leena.lemola@raseko.fi
p. 044 705 7446

Koordinointi
Hanna Tuohimaa, hankepäällikkö
hanna.tuohimaa@turku.fi
p. 040 631 4538

Ilona Karilainen, hankesihteeri
ilona.karilainen@turku.fi
p. 040 543 0489

Takaisin sivun alkuun