Siirry sisältöön

Työllistämispalvelut

Mynämäkeläisiä työttömiä palvelee vuoden 2024 loppuun Varsinais-Suomen TE-toimisto. Sen lähin toimipiste sijaitsee Turussa. Turun TE-toimiston verkkosivustolle pääset tästä.

Vuoden 2025 alusta työllisyyspalvelut siirtyvät kuntien muodostamien työllisyysalueiden vastuulle. Mynämäen kunta tulee kuulumaan Turun työllisyysalueeseen. Työllisyysalueen palveluja ja muita toimintoja valmistellaan ja niistä tiedotetaan erikseen.

Kuntouttava työtoiminta

Kuntouttavaa työtoimintaa järjestää Varsinais-Suomen hyvinvointialue.

Lisätietoja:
Annukka Viitanen
sosiaaliohjaaja
p. 040 509 0703

Nuorten työpaja

Nuorten työpajatoiminta on TE-keskuksen määrittämää työllistymistä edistävää palvelua. Se on tarkoitettu työttömille 16–29-vuotiaille nuorille. Työpajalla nuori saa säännöllistä valmennusta opiskelu- tai työpaikan hakuun nuoren omien tavoitteiden mukaisesti. Lisätietoja nuorten työpajatoiminnasta löytyy täältä.

Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö on 15–29-vuotiaille suunnattua vapaaehtoista ja maksutonta ohjaus- ja tukipalvelua. Lisätietoja etsivästä nuorisotyöstä löytyy täältä.

Nuorten kesätyöt

Mynämäen kunta järjestää kesätöitä 20 mynämäkeläiselle nuorelle, jotka ovat 15–18-vuotiaita. Kesätyöpaikkoihin haetaan lomakkeella. Lisätietoja nuorten kesätöistä löytyy täältä.

Takaisin sivun alkuun