Siirry sisältöön
Juhannusjuhla Kumiruonassa | Mynämäki Juhannusjuhla Kumiruonassa | Mynämäki

 

 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Juhannusjuhla Kumiruonassa

21.6. 17:00 - 21:00

Tule viettämään juhannusta hyvässä seurassa. Mukana laulaja/lauluntekijä Juhani Tikkanen.

Tervetuloa perinteiseen juhannusjuhlaan Kumiruonaan!

Tänä vuonna ohjelmaa on haluttu uudistaa, joten nyt on hyvä hetki lähteä koko perheen voimin juhlistamaan juhannusta. Juhannusjuhlaan voi saapua klo 17 alkaen. Anna-kanttori vetää kaikenikäisten juhannusmuskarin klo 17.15 (kesto noin 30 min), jonka perään on perinteisempi juhannushartaus, jonka pitää Saara Markkula. Hartauden jälkeen onkin hyvä hetki nauttia kahvitarjoilusta ja vaihtaa kuulumisia toisten kanssa. Tänä vuonna juhannusjuhlaan saapuneiden kesken järjestetään myös arvonta, joka suoritetaan kahvin jälkeen 19.20. Jokainen läsnäolija osallistuu upean juhannuskorin arvontaan ja arvontoja suoritetaan kaksi: lapsille oma, aikuisille oma.

Klo 19.30 ilta huipentuu laulaja/lauluntekijä Juhani Tikkasen konserttiin rannassa (säävaraus). Juhani on niittänyt mainetta kaikenikäisten artistina, jonka musiikki koskettaa niin lapsia, nuoria, aikuisia kuin ikäihmisiäkin. Jos et ole ennen ollut kuuntelemassa Juhani Tikkasta, nyt on erittäin hyvä hetki tulla paikalle.

Tikkasen konsertin aikana/jälkeen on tarjolla makkaraa. Myös (seka)saunat ovat lämpimänä, joten uimaan ja saunaankin pääsee niin halutessaan (sinilevätilanteesta riippuen).

Lämpimästi tervetuloa koko perheen voimin! Tule ja tuo mukanasi myös ystäväsi, naapurisi, tuttavasi… mitä enemmän meitä on paikalla, sitä mukavampi juhla meille tulee!

Tiedot

Päivämäärä:
21.6.
Aika:
17:00 - 21:00

Tapahtumapaikka

Kumiruonan leirikeskus
Leirikeskuksentie 20
Hietamäki, 23140
+ Google Map

Järjestäjä

Mynämäen seurakunta

Takaisin sivun alkuun