Siirry sisältöön
Luonnonkukka- ja kimalaiskävely 9.6. Saaren kartanolla | Mynämäki Luonnonkukka- ja kimalaiskävely 9.6. Saaren kartanolla | Mynämäki

 

 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Luonnonkukka- ja kimalaiskävely 9.6. Saaren kartanolla

9.6. 13:00 - 15:00

Yhdistyksemme järjestää yhteistyössä Turun luonnonsuojeluyhdistyksen kanssa luonnonkukka- ja kimalaiskävelyn Luonnonkukkien päivän kunniaksi.

Opastettu retki pidetään poikkeuksellisesti jo ennen varsinaista Luonnonkukkien päivää, eli sunnuntaina 9.6. Saaren kartanon kulttuuriympäristössä. Alueelle kannattaa jäädä pidemmäksikin aikaa vaikkapa tutustumaan Mietoistenlahden alueen lintutorneihin ja luontopolkuun.

Oppaina toimivat Pirjo Majuri (kasvit) ja Salla-Riikka Kuusalu (kimalaiset). Kävelyn aikana on mahdollista opetella tunnistamaan alueella esiintyviä luonnonkukkia ja niissä pörrääviä kimalaislajeja. Kimalaiset ovat pistiäisistämme niitä kaikkein leppoisimpia ja niitä onkin helppo tarkkailla pienen matkan päästä. Mukana meillä on erilaisia materiaaleja havainnointia ja tunnistusta helpottamaan, mutta omat kasviot ja muut apuvälineet on hyvä ottaa halutessaan mukaan! Eväät voivat myös olla tarpeen kävelyn päätteeksi.

Tervetuloa!

Tapahtumapaikka

Saaren kartano
Saarenrantatie 21
Hietamäki, 23140
+ Google Map

Takaisin sivun alkuun